Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Greg ​Iles minden könyvénél azt érzem, hogy a több, tényleg több lenne. Túlságosan filmszerű, pörgős, ezáltal a karakterek elnagyoltak, nehéz igazán közel kerülni hozzájuk. Ha még száz oldalnyi háttértörténet, anekdota, visszaemlékezés, párbeszéd színesítené a történetet, és tenné élőbbé a szereplőket simán megadható lenne az öt csillag. A másik visszatérő kritikám, a hihetetlenül egyszerű befejezések. E tekintetben Iles német származása ellenére túlságosan amerikai. A fenti, számomra bosszantó észrevételektől eltekintve amúgy a Hongkongi aktok egy sodró lendületű, izgalmas krimi, amely végig leköti az olvasó figyelmét.


Rooxy
3.5/5

Nem ​volt rossz könyv, bár a történet maga semmi újat nem hordozott magában, a művészettel kapcsolatos információk pedig hamar unalmassá és szárazzá váltak. A fotózásról szóló részek viszont nagyon érdekeltek, egy idő után azt vettem észre, hogy ezeket a részeket várom legjobban.
Bővebben: http://ilovebooks.blogger.hu/2017/01/28/greg-iles-hongkongi-aktok


Az ​író számomra eddig legkevésbé tetsző regénye. Persze, így is ver sokakat, de önmagához mérten, pirinyót csalódtam.De ugye, mint minden, ez is szubjektivitás kérdése.


Amadea
5.0/5

Izgalmas ​krimi, érdemes elolvasni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

7.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók