Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nikolett0907
4.5/5

“Még ​most is téged szólongatlak, Nana, újra és és újra. Bármennyire is fáj.
Szólítalak, míg nem válaszolsz.”

Földig ért a szám, mikor befejeztem…mégis mi volt ez a vég?
Annyira nincs kedvem a folytatáshoz most.
Ajj…most ez miért kellett?


Ez ​a fordulat a rész végén elvette a kedvemet. Sőt, egyenesen feldúlt. A következő részt már biztosan elhúzott szájjal fogom a kezembe venni, félve attól, mi következik majd mindezek után. Annyira reménykedtem, hogy Nana végül nem úgy dönt, ahogy eleinte akart, de áhhh… nem lettem volna a helyében, az biztos.
Annyira sajnálom most Nobut, hogy arra nincsenek szavak :(
Mostmár valami jó is történjen már szegény, hányatott sorsú szereplőinkkel!


“Én ​még most is úgy gondolom, hogy mindenki maga felelős a sorsáért. Csakhogy talán egyikünk sem elég erős, hogy képes legyen rá.”

Amikor végre olyan emberek vannak együtt akiknek együtt kell lennie jön egy fordulat, amit én kimondhatatlanul utáltam, főleg a következményeit, mert tudod, hogy soha többet nem lesz már az ami volt. Egy mindent, mindnekit megrázzó fordulat.
Fogalmam sincs, hogy lesz tovább ezek után.
Pedig az előző végén és ennek az elején újra vissza kaptuk a komolytalan, jókedvű szereplőket (egy időre…)


Skeletrino
5.0/5

Ez ​a sorozat egyik legjobb kötete (eddig). A mangaka nagyon erős feszültséget teremt meg benne, aminek Hachiko a magja és szinte mindenki csak sodródik körülötte. Vannak pillanatok, amikor megőrjít ahogyan viselkedik. Tulajdonképpen arra vár, hogy megoldódjanak a dolgai. Aztán fejben megoldja, de nem mondja ki. Aztán minden “rendbe jön”, ő meg örül. Bár nem ezt akarta, de elfogadja, mert így is jó lesz(?) neki, mert ezentúl is mindenki szeretni fogja. Utálom ezért. És mégis annyira édes, nem tudom (én sem) nem szeretni. Elképesztő, hogy beszippantott ez a történet, imádom.


Ancsúr
5.0/5

Mégis ​mi az… Ezt teljesen komolyan gondolja?! És hogy…? Most bennem rekedt a levegő. De komolyan. És erről ez a rész tehet.
Hatalmas meglepetés volt ez a történet. K. Nana végre elkezdhet felnőni. (ideje is lesz…) Plusz a Trapnest tagjait is egyre jobban megismerhetjük. Szenzációs rész volt!


Zana
5.0/5

Ez ​a kötet abszolút megmutatja, miért a világ egyik legjobb alkotása a Nana. Nem egy fanatsy eposz, nem egy zseniális detektívregény: ez a manga a komor valóság és mindazon érzések, melyek a felnőtté válással és a sorsunkkal való megküzdéssel, amilyen az igazi élet is.

Igen, kergethetjük az álmainkat. Nana végre összejött az ideális férfival, akit képes önzetlenül, teljes szívvel szeretni. Nobu maga a tökély, a kapcsolat meg boldog, rózsaszín szirupos felhőkben úszik… mígnem Komatsu Nana egyszer csak a realitás kemény talaján találja magát. Merthogy a tetteiért neki is felelősséget kell vállalni, nem lehet egy telefonnal és egy sietve elmondott mondattal mindent letudni. És ez a felelősség igencsak keserű… Ahogy az is, hogy a Nobu felé táplált szerelemben nem találhatta meg a valódi biztonságot, míg Takumival… Régen, amikor 12 évesen először láttam a Nanát, sirattam Hachit és sirattam Nobut (meg persze kb. mindenkit a végére) – 20 éves fejjel lenyűgöz Takumi eltökéltsége, határozott fellépése és az a mély vonzalom, amit Nana felé táplál. Mondhatni. ő volt az első ember, aki komolyan is vette őt. Lehet, hogy egyéjszakás kalandnak indult- de ő is hamar rájött, hogy legbelül egészen másképp áll hozzá. Nana és Takumi képesek egymást úgy látni, amilyenek.

Nobu arra kéri Hachit, hogy mondjon valamit, bármit, hazudjon – csak végre hadd zuhanjanak vissza a kis álomvilágukba. Takumi arra kéri Nanát, hogy mondja neki a teljes igazat, még ha ezzel össze is töri a szívét (bár nem mutatja ki) – egy kapcsolatot nem lehet álmokból felépíteni.


Liliane
4.5/5

Érdekes ​a csavar, csak sajnos már az animéből pont ezt a részt láttam, így nem lepett meg a fordulat. Tetszik, hogy a szereplők igazi emberek, esendőek, jó karakterek.


Lilith
4.5/5

Ezt ​a részt még láttam animé-ben is, így annyira maga a cselekmény nem lepett, meg, de azért azt be kell vallanom, hogy érdekes fordulat, és azt hiszem ezzel a baba dologgal az egész történet sokkal komolyabb hangsúlyt kap.
Takumi még mindig unszimpatikus, várom a pontot, amikor átfordul. Nabuért megszakad a szívem, de hótigaza van, ő nem tudná eltartani Nanát és a kicsit….
Rocker Nana vívódása érdekes, és rendszeresen elgondolkodom, hogy tulajdonképpen mit is éreznek Nanával egymás íránt.
Fuh, és az elején az a Ren jelenet. Na az a két képkocka nem kicsit lepett meg :D
Továbbra is kedvenc, de bárcsak ne ilyen ritkán jelenne meg új rész… Jó egy éve nem néztem fel mangafan oldalára, azt hittem már legalább két résszel le leszek maradva, erre kiderült, hogy nem, épp csak most jelent meg ez….


silentscream
5.0/5

Takumi ​szépen kezelte a helyzetet.
Nana <3


yumechan
4.5/5

Minden ​a feje tetejére állt…. pedig úgy szeretem a Nana bolondos és boldog karaktereit.
Ennél a résznél mindig nagyon fáj Nobu miatt a szívem.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók