Ajax-loader

Minden ​szülőnek fontos gyermeke egészséges fejlődése. Gyermekeink érdekében – és ez a mi érdekünk is – igyekezzünk úgy formálni, alakítani az egész család ellátását, hogy az egészségesebb, a korszerű táplálkozási tudományok követelményeinek megfelelő legyen.
Hogyan,milyen nyersanyagokból készíthetünk táplálóbb, egészségesebb ételeket? Langfelder Magda könyve ennek a célnak az érdekében állít csatasorba kb. 650 ételreceptet. Csecsemőkortól kamaszkorig 5 korcsoport számára javasol változatos ételeket, recepteket reggelire, tízóraira, uzsonnára, ebédere, vacsorára. Ötletesen használja fel a gyermek számára legfontosabb nyersanyagokat: zöldségféléket, tejet, tejtermékeket stb. Édességként is olyan készítményeket javasol, amelynek gyümölcs, tej, túró, tojás felhasználásával készülnek – cukor és vajkrém helyett.
Napjainkban ételeinket még mindig a családi hagyományok jellemzik. Sok tésztát, kenyeret, édességet – kevés színes főzeléket, gyümölcsöt, tejterméket fogyasztunk. Ez a receptgyűjtemény segítséget nyújt az okosabb, egészségesebb táplálkozáshoz – gyermekeink ételein át – az egész család számára.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók