Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Marcsika74
5.0/5

Ez ​a rész is nagyon tetszett, sokat megtudtunk a bálnákról :) Aranyos kis történetek ezek mind, könnyű, a gyerekek számára is érthető, ismeretterjesztő mesékkel.


anesz
4.0/5

Eléggé ​el nem ítélhető módon a munkahelyemen olvastam. Kíváncsi voltam rá, hogy miért ilyen népszerűek ezek a könyvek, mert nagyon sok boltnak osztunk le belőlük.
Nagyon vidám, humoros, és még tanít is a természetvédelemre, illetve más irodalmi művekhez is kedvet csinál (jelen esetben a Moby Dickhez). Szerintem a gyerekek nagyon csíphetik! :-))


Különleges ​emlékek kötnek Geronimo-hoz, ezért mindig szívesen olvasom a történeteit. Vicces, amennyit tud szerencsétlenkedni. Ebben a részben tetszett, hogy a bálnákat, a természetvédelmet próbálja meg közel hozni a gyerekekhez.


B_Eszterke
4.5/5

Vicces, ​érdekes , nagyon tetszett. A napon leégős rész volt a kedvencem, mikor naptej helyett sampont kent magára. :)))


Chabinho
4.0/5

Az ​volt a legjobb benne, amikor fejenként 150 euró volt a panzióban.


zamil
4.0/5

Megszokott ​történet, semmi extra, tényleg egy a sok közül.


szmelus
5.0/5

Nagy ​kedvencek, mert szórakoztató és tanító jelegű is egyben. Rávilágít a környezetvédelemre, a kihaló fajokra és nem utolsó sorban a kapcsolatokra is.


Chöpp
4.5/5

Számomra ​kissé túlkörített volt a történet és éppen a lényeg maradt kidolgozatlan: a partra vetődött bálna megmentése. Juditkámnak ez is nagyon tetszett. (Főleg, amikor Geronimo tengeribeteg lett és belehányt az óceánba…)


tsikorgo
4.0/5

sokkal ​jobb, mint az előző, amit olvastam a gyerekeknek. a történet ugyan sok sebtől vérzik – miért fizet ilyen pofátlan összeget a nyaraláson…, de a további nformációk a bálnákról, a tengeribetegségről tényleg érdekesek, hasznosak.


Florida
5.0/5

Nagyon ​jo kihalo felben levö ällatok megmenteseröl szolo könyv.
Szeretettel ajänlom mindenkinek!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

30.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók