Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


eper29
5.0/5

Könnyfakasztó, ​de egyúttal lélekemelő Marci története. A kis árva, pásztor lett és a természetben fedezte fel Isten nagyságát. Megható volt olvasni, hogy mennyire figyelmesen hallgatta ez a tanulatlan fiú az Úr Jézus szenvedését és halálát. Aztán pedig őszinte hittel válaszolt Isten hívására, és ez megváltoztatta az életét és a viselkedését is. Bár szegény volt, meg tudta osztani mindenét egy másik árvával. Végül pedig igazán megtalálta Istent. Marci jósága és szeretete még a rideg emberekből is jó tetteket vàltott ki.
Roy Krisztina írása egyszerű, közvetlen. Jól ismerte a falusi emberek életét és a Bibliát is. Őszinte szeretettel írt ebben a megható olvasmányban.


Florentino
5.0/5

Komolyan ​mondom olvassátok el, figyelemre keltő a történet, be mutatja hogyan kellene az embereknek a másikkal foglalkozni. Marci egyszerű élete és tiszta tudatlan szíve, szív hasadásig meg érinti az embert. Az utolsó oldalt csak nehezen tudtam végig olvasni úgy átéreztem, oda éreztem magam. És sírtam mint Jóska. Nem sajnálat könnyek, hanem a velejéig hatoló evangéliumi életrajz, ami oda nyúl ahol puha az ember. Ajánlom!


emros
5.0/5

Azt ​mondta az egyik tanárom, hogy tanuljunk meg kritikus szemmel olvasni egy könyvet…hát ez nekem nem jött össze. Nagyon tetszett, belemélyedtem és megható is volt elégé. . Nagyon szép kis történet. .


padamak
4.5/5

Megható ​és meggyőző. Igei.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók