Ajax-loader

Az ​Enneagram (görögül ‘kilenc pont’) ősi tudat térkép, olyan geometriai szimbólum, amely a szufi hagyományokban a teljesség szerkezetét jelképezte.
A hozzá kapcsolódó belső tanítás az ember kilenc fő karaktertípusát írja le, melyek a személyiség szintjénél jóval mélyebben működnek.
A modern lélektan újra felfedezte ezeket a tanokat, és új szintézis jött létre. Ennek eredménye ez a könyv is.
Nagy segítséget nyújt önmagunk és mások jobb megismerésében, teljesen új látásmódot ad, elmélyíti emberismeretünket. Segít feltárni és gyógyítani legmélyebb sérüléseinket, meglátni és feloldani az életünket korlátozó mechanikus reagálásainkat és viselkedésmódjainkat.
Legfontosabb előnye az, hogy valóban működik. Saját típusunk felismerésén át segít ráébredni életünk hamis részeire, hogy ezektől megszabadulva igazán önmagunk lehessünk.

Eli Jaxon-Bear kortárs spirituális tanító, NLP-tréner, az Enneagram avatott mestere, a Pacific Center for Sacred Studies intézet alapítója és vezetője Mauiban, a Hawaii-szigeteken. Az általa vezetett csoportok és tanfolyamok hosszú sorának tapasztalatai finomították, egyszerűsítették és mélyítették el Enneagram-tanításait.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

13.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók