Ajax-loader

Amikor ​a Föld forgása lassulni kezdett, még sokáig nem lehetett érzékelni a napok peremén domborodó plusz időt. Egyre csak gyűlt, mint a rejtett daganat. Eleinte még nem látszottak a következményei: a felerősödő gravitáció, a sötét és világos napszakok meghosszabbodása, mely a növények kipusztulásához vezetett, vagy hogy a bolygót védő mágneses mező gyengülése felerősítette a napkitörések káros hatásait. De lassacskán már a kevésbé egyértelmű következményekkel is szembe kellett nézniük az embereknek. Családok estek szét, és új, lázas szerelmek szövődtek. Barátságok lettek semmivé, és sokan teljesen magukra maradtak. Lehet, hogy annak, ami Juliával és a családjával történt, semmi köze nem volt a lassuláshoz. Ám a tizenegy éves lánynak hirtelen muszáj volt felnőnie és megtalálnia a túlélés lehetőségét egy pusztuló világban.

“Megindító disztópia egy kamaszlányról és egy eltűnőben lévő világról” – (Kirkus).
“Csodálatosan megírt, rémisztően valószerű látomás” – (Publishers Weekly).

Értékelések
4.3/5 - 9 értékelés alapján

Pandalány
5.0/5

Zseniális. Ijesztő, hogy mennyire elképzelhető a dolog, ugyanakkor nem hagy nyugodni, amíg a végére nem érsz a történetnek. Csak ajánlani tudom!

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://pandalanyolvas.blogspot.hu/2014/07/csodak-kora.html


Boros Andrea
5.0/5

Csodás napsütéses délutánunk volt ma. Egy kis sétára indultunk a férjemmel, de nem tudtam elszakadni a könyvtől, hiába tettem le, hiába fejeztem be, ott maradt velem. Egész séta alatt úgy beszélgettünk a könyvről, mint Julia és Seth. Elképzeltük, mit hozhat egy ilyen változás az életünkben, tudnánk-e alkalmazkodni hozzá, sőt odáig jutottunk, hogy lenne-e egyáltalán lehetősége az emberiségnek a változasra, vagy ez az egész bolygó halálához vezetne.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.3/5

Statisztika

52.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók