Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Zenemogyi
5.0/5

Végre! ​Végre! Végre!

Ez a könyv egy igazi felüdülés volt. Miért?

1. Annak ellenére, hogy “okosítós” könyv, nincs tele fellengzős szakszavakkal, kacifántos mondatokkal. Nagyon barátságos a stílusa, közérthető, gyakorlatias és lényegre törő. Éppen emiatt adja át olyan jól a tudást.

2. Az elmúlt fél évben béna módon sikerült szinte csak olyan könyveket kiválasztanom, melyekben hemzsegtek a hibák, de őrajta látszott végig, hogy gondosan átnézték, és a magyar fordítás is mentes volt a “vicces” IT-s szavaktól. Jó érzés fejtörés nélkül olvasni. ;)

Már közben is ajánlottam webdesign felé kacsintgató barátnőmnek, és most olvasás után is nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, aki szívén viseli a honlapja/blogja sorsát.

Köszönöm az élményt!


donkardos
4.0/5

Érthető, ​gyakorlatias megközelítésű, gyorsan olvasható.
Kár, hogy a kötés pocsék, egy olvasásra szétesik.


Zsuzsanna
4.5/5

Számomra ​kötelező olvasmány, de mindenkinek azzá tenném aki hozzászagol a webhez – mondjuk weboldal készítésre/készíttetésre adja a fejét. Már gondolkodtam, hogy az ügyfeleim kezébe is nyomok egyet, de sajnos tudom, hogy nem olvasnák el…
Ha a magyar weben csak a felét hasznosítanánk máris sokkal több használhatóbb, átláthatóbb honlap születne, mint most.


Igazán ​felhasználóbarát volt a könyv. Szépen illusztrált oldalak, nincs tankönyv szaga, inkább egy kellemes olvasási élmény jut eszembe ha rágondolok. Nagyon élveztem az olvasását, sok hasznos gondolatot jegyzeteltem ki belőle a webdesignról. Nagy segítség nekem, ugyanis ilyesmi témából írom a szakdogám.

Csak ajánlani tudom! ;)


Aeidail
4.5/5

Nem ​vagyok szakmabeli, teljesen laikusként olvastam ezt a könyvet, mert a teljesen más ágazatú munkám miatt felmerült egy weboldal, amihez ötleteket kellett gyűjtenünk – milyen jó, hogy annak idején, 2008 körül (jaj, az már 10 éve volt…) édesanyámtól megkaptam ezt a könyvet, mert akkor még nagyon érdekelt a webprogramozás.
A Ne törd a fejem egy remekül megszerkesztett, igényes, olvasmányos iromány. Érhető, magyarázó. Még számomra is tökéletesen felfogható volt, annak ellenére, hogy amint már mondtam, jelenleg ég és föld vagyunk én meg ez a téma. Ahogy azt már előttem megemlítették, ebben a könyvben pont az a jó, hogy nem mond ellent önmagának: pont olyan egyszerű és igényes, mint ahogy arra a szerző próbál rávilágítani a weboldal tervezés kapcsán. :)
Számomra 100%-ban hasznos volt, a 4,5 csillag csupán azért nem 5, mert azért valljuk be: eléggé elavult már ez a könyv.


frel
4.5/5

Számomra ​néhol szájbarágósra sikeredett, az egyértelmű dolgokat is túlmagyarázva. Ennek ellenére olvasmányos, a szerző a humorát is megcsillogtatja (az oldal navigációs rész felejthetetlen :), az illusztráció sem rossz…
….alapvetően jó a könyv és kész….


Bence
4.0/5

Webfejlesztőknek ​kötelező olvasmány, viszont azoknak is érdemes elolvasni, akik valaha tettek már fel információt weboldalra. Ugyanis igen sokat lehet tanulni arról, hogy ezt miként érdemes és hogyan nem.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

20.7
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók