Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nicoleee
4.5/5

Aranyos ​könyv ez is. A rajzokat szokás szerint imádtam. A könyvet végigmosolyogtam. Az üzenet megint nagyon tetszik, ezúttal Janikovszky Éva arra tanítja a gyerkőcöket és felnőtteket, hogy mennyire jó annak örülni, ha a másik örül. És ez milyen jó nekem!


konyvolvaso
5.0/5

Érdekes ​rajzolás és színezés mintha a gyerekek készítették volna. Ki ne szeretne rajzolni, színezni, még nem láttam olyat. Kreatív dekoráció, nekem tetszik. A hozzátartozó szöveg gyermek szemével mondja el milyenek a körülötte lévő felnőttek. Minek örülnek a felnőttek és minek a gyerekek? Vidám, kedves olvasmány. Ha szeretnél jót szórakozni, csak olvasd el a könyvet!:)


clarisssa
4.5/5

Újabb ​kedves és aranyos Janikovszky-kötettel ismerkedhettem meg, de ez sajnos számomra egy manóhajszállal alulmaradt az eddigiekhez képest. Réber László rajzai most is zseniálisak, a tanító szándék és az üzenet most is lenyűgöző, hiszen olyan dolog kerül szóba, amit felnőttként is gyakran elfelejtünk:
" Jó nekem, mert most már tudom, hogy annak is lehet örülni, ha más örül.
Csak ki kell találni, hogy minek örül más."
Felnőttként viszont nekem már az is eszembe jut, hogy ez mégsem ennyire egyszerű, hiszen fel kell tudnunk ismerni a határt aközött, aminek mi örülünk, illetve aközött, amit a megfelelni vágyás miatt, mások örömére teszünk, hiszen ez utóbbi könnyen önmagunk feladásához is vezethet. Persze tudom, hogy Janikovszky Éva teljesen másra gondolt, mert például az esti fogmosás utáni csokievés egészen biztosan nem ilyen okból számít veszélyesnek, de sajnos most megéreztem, hogy túlkoros vagyok már ehhez a könyvhöz, vagy egyszerűen csak túl sokat gondolkodom… :(
Úgyhogy most gondolkodást kikapcsolni! Legyünk jók, okozzunk örömet és örüljünk mások örömének! És még mielőtt újra elfelejtenénk, milyen jó is nekünk, hallgassuk meg ezt a dalt: https://youtu.be/RMFR9ZJZdrs


Angele
5.0/5

Jaj ​de jó volt! Mindenki örül. :)


Chöpp
4.5/5

Másodjára ​is befejeztük. Még mindig nagyon jó!


gab001
5.0/5

Nagyon ​szeretem az írónőtől ezeket a típusú könyveket. Különösen a rajzok miatt, de maga a mondanivaló is nagyon hangulatos. Ezúttal megtudhatjuk, hogy ki minek örül, s minek nem. Egy család tagjait és kapcsolatukat ismerhetjük meg ezek alapján. Én mindenképp örülök, hogy a kezembe került a könyv. Jó nekem.


nagara
4.0/5

Hogy ​e könyv miért jó? Mert vicces, aranyos, szórakoztató, tanulságos, kedves illusztrációs, egyszerű, de nagyszerű…


Zzsófi
5.0/5

Nagyon ​aranyos könyv szép rajzokkal és tanulságos mondanivalóval.
Örülj annak,ha más s örül! Akkor annáltöbbször örülsz. Ez egy körforgás.❤️


Habók
5.0/5

Ezt ​is végigmosolyogtam. És persze néha -nevettem.


bozs
5.0/5

Én ​is szeretném, ha mindenki örülne, de gyakran nem tudok kiigazodni a gyerekeimen. Azt az egyet viszont tudom, ha ezt a könyvet olvasom nekik, mindenki örül.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

13.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók