Ajax-loader

Élvezetes, ​izgalmas, bölcsességgel, humorral fűszerezett könyvet tart kezében a kedves olvasó. Szeretettel ajánlom, és kérem olvassa végig. Ne tegyen úgy, ahogy manapság szoktuk, azaz mihelyt kis akadály mutatkozik, letesszük kezünkből a könyvet. Kár lenne! Biztos vagyok benne, hogy jól fog szórakozni, sőt régen szórakozott már ilyen jól!
Olyan ez a könyv, mint tiszta forrás a mezőn. Kellemes csobogással ontja vizét: Jézus örömhírének életet alakító bölcsességét.
Sziluán is úgy kezdi, mint mindannyian; születik, növekszik, azt hiszi, hogy csak az van a világban, ami látszik, ami kézzel fogható: munka, fáradozás, erőszak, evés és ivás, no meg szerelem és a nélkülözhetetlen pénz. Csak később nyílik rá szeme az élet rejtett, csak szívvel látható és felfogható síkjára, arra a boldogító valóságra, ami az őszintén keresőknek, végül is az Istent keresőknek készíttetett.
Míg Szilván történetét olvassa, megismeri a Jézus-ima csodáját. Alig tudom felsorolni, hogy még mennyi ismeretre lehet szert tenni e könyvecskéből! Felcsillant múltat és jelent, eszményeket és hazugságokat, kérész életű ideológiákat és olyan gondolatokat is, amelyeket a piacon nem vesztegetnek. Boldogító órákat kívánok e könyv társaságában!
Várszegi Asztrik, pannonhalmi főapát

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók