Ajax-loader

Ez ​a minden részletre kiterjedő album a kenyérsütés valamennyi aspektusát bemutatja a sütés folyamatától a különböző beállításokon, programokon, technikákon és az esetleg felmerülő problémákon át egészen a kézzel formázott finomságok elkészítéséig. A szakácskönyv 150, a világ különböző tájairól származó hagyományos és új receptet tartalmaz, amelyeket speciálisan kenyérsütő gépekhez állítottak össze. A recepteket követve a legkönnyebb alapkenyerek ugyanúgy elkészíthetők, mint a nagyobb jártasságot kívánó ízesített cipók, zsemlék és sütemények: az út a gyors fehérkenyértől a narancsos-áfonyás kenyéren át, a vaníliás-csokoládés márványos süteményen keresztül a trópusi gyümölcskenyérig vezet. A biztos sikert a receptek minden lépését egyenként bemutató leírások és a színes fotóillusztrációk garantálják. Valamennyi recept esetében feltüntettük a kicsi, a közepes és a nagy kenyérsütő gépek esetében használandó mennyiségeket.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

22.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók