Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


alice011
3.0/5

Egy ​ismerőősömtől kaptam kölcsön olvasásra. Magamtól lehet, hogy nem vettem volna a kezembe vagy félbe hagytam volna, de ha már így alakult csak elolvastam mert mondanom kell róla neki valami véleményfélét.
Ez volt az első Müller könyvem, de amúgy ismertem már az írót korábban, láttam TV műsorokban és egész szimpatikus volt. Ez a könyv most mégis csak 3 csillagot kapott tőlem. Sajnos nekem túl szájbarágós és körülményeskedő volt, túl sokszor jár körül egy-egy gondolatot, mintha bele akarná sulykolni az olvasóba a maga igazát. Amúgy nem rossz az ő igaza, sok bölcs gondolata van és nagy élettapasztalata. Az tetszett, ahogy az életútjáról mesélt meg az is tetszett, hogy nem kötötte magát valláshoz és nem tartja a “spiri-ezo” világot a jelenben fontosabbnak annál az éltnél, amit élünk mindannyian itt és most, hiszen itt kell helytállunk, ezért vagyunk itt és ezzel maximálisan egyetértek. Majd jön minden a maga idejében.
Viszont ez az írói stílus és túl közvetlen hangnem meg az indokolatlan nagybetűk meg dőlt betűk meg idézőjelek idegesítettek már néha. De elég közérthető ami előny is lehet egyben. Azoknak ajánlanám főleg, akiknek még csak most kezdenek érdeklődni a spiritualitás iránt, bevezetőnek majdnem tökéletes.


Rana
3.0/5

Müller ​egy zseni, ezt senki sem cáfolja, de talán az éretlenségemből, talán a befogadóképességemból fakad, hogy csak minden második-harmadik mondatát értettem meg szívből. Ez nem rontott a könyv élvezeti értékén, de nekem egy kicsit sok volt.
Olyan dolgokat mondott el, amiket az ember tud, mert ott van a lelkében, a fejében, mégsem tudja megfogalmazni úgy, mint ő, és benne ez a zseniális.
A különleges élményei, a felfogása olyan érzést kelt az olvasóban, mintha ő is részese lenne valami újnak, valami felfoghatatlannak, mintha egy kis titkuk lenne. Én legalábbis úgy éreztem, mintha a könyv által elmondott szavak és tanítások a saját életem kis titkai lennének. És ezért élveztem annyira.
A könnyed olvasmány címszó tényleg nem illik rá. Két hónapja kezdtem el, és azt hiszem, hogy még két hónap kellene, mire befejezem, de úgy döntöttem, hogy előveszem, amikor száz százalékig tudok erre koncentrálni. Mert ezt nem lehet úgy olvasni, mint egy átlagos könyvet. Itt le kell ülni, és értelmezni kell a szavakat, oldalakat, át kell fordítani a saját életedbe. Én legalábbis így látom.


Egy ​kollegám hívta fel rá a fiigyelmet, azt mondta ezt el kell olvasnod. Beleolvastam a bevezetőbe: “ahhoz nagyon kell szeretni valakit ott belül, egészen belül, hogy egy kapcsolatot n romboljon szét az Idő, hogy a mulandóságnak ebben a körtáncába, új és új jelmezek, amszkok és jellemek mögött fölfedezd, hogy ő azért mégis ugyanaz- az öregedés nem fogott ki rajtatok…Minden olyan kapcsolat, amely nem a szeretere épül: halálra van ítélve.” Annyira megragadott, hogy utána nem tudtam letenni. Van még mit tanulnunk…


Barbó
5.0/5

Nagyon ​tetszett, Müller volt 100%-ban.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók