Ajax-loader

Fogyasszunk ​egész évben friss zöldséget! Ez a jelszó napjainkban, de sem a módszerek, sem a téli zöldségfajok nem ismertek eléggé a megvalósításhoz. Pedig jó néhány olyan növény tartozik az ún. téli zöldségek körébe, amelyik hazánkban is biztonságosan terem.
Ebből a könyvből megismerhetjük a késő őszi, téli szedésű, az áttelelő és a télálló, valamint a téli friss fogyasztásra tárolható zöldség növényeket és termesztésüket. Közöttük olyan ritkán fogyasztott fajok is bemutatásra kerülnek, mint a feketegyökér, a mangold, az áttelelő zöldborsó, a rebarbara, a téli dinnye stb.
A téli zöldségekhez sorolhatók az egyszerű tárolással, házi tartósítással télen is friss zöldségként fogyasztható növények is. A tárolás fontos követelménye, hogy a termék minél nagyobb részét őrizze meg vitamintartalmának és értékes tápanyagainak. Ehhez nyújt hasznos segítséget a könyvnek a zöldségfélék helyes tárolási és tartósítási módjaival foglalkozó fejezete.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás

Címkék

Kollekciók