Ajax-loader

Ajánló
“Egy ​olyan könyvet tartasz a kezedben, amit nem könyvespolcra szántak, hanem mindennapi használatra, többszöri áttanulmányozásra, és a benne foglaltaknak a gyakorlatba való átültetésére. A sorokat olvasva egy régi film címe jutott az eszembe: Minden, amit tudni akarsz… az íjászatról – de nem merted eddig még, vagy nem mered már megkérdezni. A még vonatkozik a kezdő íjászokra, a már pedig az olyanokra, akik úgy gondolják, hogy nekik már ‘ciki’ lenne kérdezni.
Ez a könyv egy internetes blog sikeréből született, talán ezért is a ténylegesen felmerülő kérdésekre ad válaszokat, és a szerzője próbálta közérthetően megfogalmazni a szakmai dolgokat is – így a teljesen kezdők is el tudnak igazodni benne. Az különösen elnyerte a tetszésemet, hogy nemcsak a technikai kérdésekkel foglalkozik, hanem nagy hangsúlyt fektet a felkészülés mentális oldalára is, ami legalább olyan fontos része az íjászatnak.
Én már közel húsz éve gyakorlom az íjászatot, de még nekem is szolgált értékes információkkal. Sokan kezdték ezt a sportot mindenféle előtanulmány és segítség nélkül, de jó lett volna akkor nekik ez a sok ismeretanyag!
Egyvalamit viszont nagyon hiányolok a lapokról: nem tartalmazza azokat a lehetséges kifogásokat, amire egy-egy íjász hivatkozhat az elrontott lövések után.
Bár, ha jobban belegondolok, ez úgy is könnyen megy mindenkinek…”

Nahóczki Péter
- többszörös 3D-, Terepíjász- és Teremíjász Magyar Bajnok, háromszoros 3D Európa Bajnok

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

14.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók