Ajax-loader

“Életed ​pozitív és negatív történéseit azért kapod a Sorstól, hogy végre kezedbe vedd az irányítást; hogy végre Te teremtsd életedet!”
Az ember kétféle hozzáállás közül választhat: Az EGYIK olyanná teszi a személyt, akár a futball-labda. Ellenállást tanúsít és erős reakciót mutat, amikor erőhatás éri, de nem születik belőle semmi. Sosem cselekszik saját jószántából; nincs benne erő. Az ilyen embert a körülmények és a környezete irányítja; a sorsukat rajtuk kívül eső dolgok határozzák meg; a bennük rejlő Erő sohasem válik aktívvá. Ezek az emberek semmit sem tesznek, semmit sem mondanak belső indíttatásból.
A MÁSIK hozzáállás virágzó tavasszá változtatja az embert. Az erő egyenesen a középpontjukból árad; olyan, mintha egy kis forrásból az örök élet szökőkútja fakadna. az ilyen ember erőt sugároz. Ezt a környezete is érzi. A Belső Erő állandó működésben van bennük; önmaguktól, saját indíttatásukra cselekszenek.
Az embert nem érheti nagyobb jó, mint hogy saját, belső indíttatásából cselekszik. A Gondviselés által tervezett összes élettapasztalatunk arra szolgál, hogy az embereket aktivitásra, belső indíttatásra serkentse. Szinte kényszerít bennünket arra, hogy kilépjünk “a körülmények áldozata” szerepből és uraljuk környezetünket.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók