Ajax-loader

Bárhol, ​bármikor, egyéni igényekre szabva.

Akinek negatív élmények fűződnek a sportoláshoz, mégis szeretne aktívan tenni egészsége megőrzéséért, annak kiváló választás a gumiszalag. Aki pedig szereti a változatosságot és a kihívásokat, az egy egész edzőtermet magával vihet a zsebében, ha ezt az edzésformát választja.

A gumiszalaggal nincs lehetetlen. Minden egyes porcikánkat edzhetjük vele a legváltozatosabb formákban. Az egyes gyakorlatok leírása mellett eltérő színű nyilacskák jelzik, hogy kezdőknek, haladóknak vagy profiknak javasolt az adott gyakorlat; valamint minden oldalon kiemelt tippek figyelmeztetnek a gyakorlat helyes kivitelezésére vagy a lehetséges kockázatokra.

A bevezetőben megtaláljuk azoknak a sportágaknak a felsorolását, amelyeket kiegészítésként űzhetünk, hogy fokozzuk erőnlétünket és fizikai állóképességünket, valamint azért, hogy az edzés soha ne váljon unalmassá.

A könyv végén pedig részletes edzésprogramokat találunk.

Ne feledje, ha odafigyel az optimális feltételek megteremtésére és megfogadja a szerző jó tanácsait, az edzés többé nem rémálom, hanem felüdülés lesz.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók