Ajax-loader

Ebben ​a válogatásban 58 darab eredeti európai díszítő minta található, a X. századtól a XIX. század elejéig tartó időszak kulturális kincsei közül. Az eredeti képekről és tárgyakról vonalas ábrává alakítottuk a motívumokat, hogy így biztosítsunk sokkal könnyebb felhasználást hobbi művészek, dekoratőrök és kézművesek számára.

A díszítő minták alkalmasak például kifestésre, színezésre, képek, dekorációk készítésére, sokféle kontúros technikához, üvegfestéshez, üvegmatrica készítéshez, textil- és selyemfestéshez, cserép és porcelán festéshez, tűzzománc készítéshez, hímzéshez, gobelin készítéshez, falikárpitok vagy szőnyegek szövéséhez. Ehhez külön segítség, rövid leírás és ötletek is találhatók, a technikai tanácsadó fejezetben és a színes oldalakon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a felhasználási területeket bemutató ötletadó tárgyak és minták színeikben eltérnek az eredeti régészeti leletektől, amelyeket a könyv megjelenéséhez amatőr művészek munkáiból állítottunk össze, akik a most kapható modern anyagok és eszközök segítségével készítették el ezeket, a könyvben található minták alapján.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók