Ajax-loader

A ​kutyakozmetikus szakképesítés életre hívása fontos feltétele annak, hogy a szakmát választók megfelelő színvonalú elméleti és gyakorlati tudás birtokában végezzék feladatukat.
Az összetett szakmai ismeretek tanulásához, tanításának megkönnyítéséhez neves szerzői gárda készítette el a kutyakozmetikával kapcsolatos minden lényeges kérdést felölelő komplex tankönyvet. A négy fő fejezet önálló szakterületeket ölel fel, melyek szerves egysége átfogja a kutyakozmetikusok mindennapi tevékenységéhez nélkülözhetetlen tudnivalókat.
A szakma műveléséhez sokrétű, elsősorban gyakorlati, valamint azt megalapozó elméleti tudás megszerzésére kell törekedni. A kutyakozmetikusoknak helyt kell állniuk alkalmazottként vagy vállalkozóként is, melyhez ismerniük kell a kinológia alapjait, az egyes fajtákat, kozmetikai eljárásokat és módszereket. Érteniük kell az alkalmazott eszközök, gépek szakszerű és biztonságos kezeléséhez. Rendelkezniük kell alapvető vállalkozási és munkabiztonsági ismeretekkel, amelyek mind a sikeres munkavállalás feltételei.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók