Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Bagneso
4.5/5

Szeretem ​a történelmi romantikus regényeket, ez van! :) Az általam olvasott Heather Graham könyvek eddig nem arattak különösebb tetszést, na de ezzel a történettel az írónőnek most nőtt az ázsiója a szememben. Mert ez a regény nagyon is tetszett, még a giccsesen nyálas cím ellenére is! :) Persze a tetszéshez az is kellett, hogy egyrészt én is megfelelő hangulatban voltam az olvasás elkezdésekor, és a könyv is megfelelt annak, amire számítottam, vagyis egy kellemes, romantikus mesének, amitől szimpla kikapcsolódást vártam és aztán kaptam is. A történelmi színezet is nagyon jó volt, mind az Angliában, mind az Újvilágban játszódó részek átadták a korabeli hangulatot. Továbbra is éljenek a romantikusok! :)


Tamlilla
5.0/5

Azt ​hiszem jókor olvastam, mert nagyon élveztem és nem tudok kötözködni, így tetszett, ahogy volt. Két nagyon konok főszereplőnk jól megnehezíti egymás életét, közben bepillantást kapunk a korabeli amerikai telepesek életébe és egy kicsit az indiánok szokásaiba is.
Érdekes karakterek és pörgős történetvezetés egészen a végéig.


papramona
4.0/5

Adnék ​én öt csillagot is Jamie miatt, de sajnos hiába az abszolút igzalmakkal teli élvezetes utolsó kb. 50 oldal, mert előtte szörnyen irritált hogy ennyire bugyuta és makacs a mi lady Jasmineünk, lekevertem volna neki egy-két maflást hogy édes lányom szedd már össze magad és gondolkodj kicsit… Ő számomra már nem a lobbanékony kategóriát képviseli, hanem a hisztis HP-t. Jamievel nekem nem volt bajom, megnyert már az elején, szerintem ő korának megfelelően viselkedett és egy alfa, mindig elment és utána ment asszonyának, a végsőkig kitartott mellette, mindent megtett érte {{, még a szülésnél is végig vele volt, abban a korban!}}.


Marinette
3.5/5

Az ​írónőtől anno ennek a sorozatnak az utolsó három részét olvastam, és azok nagyon tetszettek, de ez valahogy nem az én könyvem volt. Maga a történet tetszett, különösen az indiános részek voltak izgalmasak, de a főszereplőket, különösen Jamie-t nem sikerült megszeretnem. Ha azt a kort nézem, amiben játszódik a könyv, akkor megértem, hogy Lord Jamie miért volt népszerű a hölgyek körében, de az én izlésemnek ő akkor is túl erőszakos.
Nem hiszem, hogy valaha újra olvasnám, de legalább felhívta a figyelmemet az indiánokra, szóval most szeretnék valami jó kis indiános könyvet :)


miaow
3.5/5

Hm, ​bár szeretem Heather Graham könyveit, ez most nem kötött le. Jól indult, ötletesen, a történet angliai része még tetszett is, de a virginiai lét már cseppet sem volt érdekfeszítő, vontatottnak találtam, majd pikk-pakk felgyorsultak az események, s hoppá, hirtelen minden megoldódott, s vége lett a mesének. Jamie és Jassy egymással vívott magáncsatája egy darabig roppant szórakoztatóan hatott a lelkemre, de egy idő után elég lett már a szereplők makacsságából, a félreértésekből, a dolgok ki nem mondásából. Talán egy megfelelőbb hangulatban nagyobb élményt nyújtott volna a regény, ki tudja. Azért bízom benne, hogy a következő kötetekben nem fogok csalódni.


knitta02
4.5/5

A ​Cameron saga későbbi könyvei után nagyon vártam az előzményköteteket. Jassy és Jamie neve sokszor felmerül bennük. Ők voltak a dinasztia alapítói és Cameron Hall első lakói, a könyv alapján pedig elmondható, hogy nagyon szenvedélyes szerelem volt az övék. Ami nagyrészt heves testi vágyra és féltékenységre épült. Sokat voltak távol egymástól, de még ha együtt voltak is legszívesebben megfojtották volna egymást. Jamie igen heves természet, Jassy pedig igazán makacs nőszemély, de így is szerettem őket.
Az indiántámadástól már nem igazán tetszett a könyv (deja vu az Irány a nyugat miatt) és néha elég furcsán vette ki magát, ahogy Jamie nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a kedves nejét, de összességében jó könyv, a várakozásaimnak maximálisan megfelelt.
Szenvedélyes, kalandos, imádtam. Várom a folytatást!


SICSI
4.0/5

Valaki ​mondja meg, miért nem tudtam letenni ezt a könyvet?! Jassy nagyon idegesített. Olyan akaratos, nagyra vágyó, makacs, kényeskedő (pedig a nyomorból jött), és mindent gyűlöl. Néha megértettem őt, néha viszont nem. Jamievel folyton veszekedtek, aztán szeretkezetek és kibékültek. Ez ment az egész könyvben. De mivel az események gyorsan pörögtek nem lehetett megunni. Ezért és Jamie miatt megkapja tőlem a 4 csillagot.


Kiera
5.0/5

teljesen ​jó volt. nem a szokványos nemes-nemes házasság, bár ha úgy nézzük a csak félig még is az. egy kicsit bepillantást nyerhettünk abba is, hogy hogyan is lehetett abban a korban megélni ha már nem vagy az arisztokrácia tagja vagy annak a közelében. én se néztem, hogy kiről van benne szó. megláttam, hogy Cameron, na akkor ez már rossz nem lehet, szóval nálam is a végén tudatosult, hogy lényegében ez a legelső kötet na meg akkor amikor bejelöltem itt a molyon :P


Nello
4.5/5

Kellemes ​olvasmány,bár a két igen makacs és akaratos lélek találkozása sok problémát okozott. Nem tudom miért kell olyan akaratosnak lenni és rettegni attól hogy kifejezzék valódi érzésüket. Valójában a könyv végén tudatosult bennem egy másik tény is, hogy valójában a korábban olvasott Cameronokról szóló könyv szereplőinek elődjeit mutatja be.Abban is biztos vagyok,hogy a további két kötetet is elolvasom …. :)


Silverien
2.5/5

Sajnos ​nekem több bajom is volt vele. Főleg az utolsó 2-3 fejezetnél. Nem akarom felsorolni, mert nem szokásom kritikát írni, pláne nem hosszút. Egyszerűen csak nem tetszett a könyv. A 2. Cameron-saga kötetet olvastam évekkel ezelőtt, az nagyon tetszett, gondoltam elolvasom mind. Remélem a többi nem ilyen lesz. Csak ebben reménykedem. :D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

23.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók