Ajax-loader

Tudjuk-e ​igazán, hogy a genetikailag módosított növények és állatok csakugyan egyfajta csapdát jelentenek az emberiségnek, vagy mindez csak fölösleges pánikkeltés, amelyet álkörnyezetvédő szervezetek ébren? Hány genetikailag módosított növényt termesztenek már szerte a világban, és melyikből van már több génkezelt, mint “normális”?

A szerző elmondja nekünk, hogy az utóbbi évtizedekben hány száz esetben láttak UFO-kat keringeni főleg az amerikai rakétakilövő bázisok környékén, és sok száz katonának milyen élményei voltak ezzel kapcsolatban. De a könyvből arról is értesülünk, hogy miképpen létezhetett a középkorban évszázadokon keresztül, egy sosemvolt ország mítosza, vagy miért volt blöff a 2009-10-es állítólagos H1N1 “világjárvány”? Miféle érdekek csaptak itt össze, és egyáltalán, a nagy gyógyszergyárak milyen különleges háborút viselnek a gyógyulásra váró emberiség ellen? Miért veszélyesek az oltások a kisgyerekeknek?

Az időutazás régi vesszőparipája a szerzőnek, aki immár a hetedik “Titkok könyvét” tárja kíváncsi olvasói elé. Nagyon különös, ámde valóban megtörtént eseteket olvashatunk azokról, akik vagy szándékosan, vagy véletlenül kerültek egy-egy időutazásba, amely nemegyszer tragikusan végződött…

Akit érdekelnek a szerző hasonló, vagy más tárgyú művei, az minden információt megtalál a www.nemere.hu és a www.konyvbarlang.hu honlapokon.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók