Ajax-loader

Egy ​Irak felett járőröző amerikai felderítőgép különleges fotókat készít a Tigris melletti pusztaságról. A felvételeken föld alatti létesítményre utaló vonalakat fedeznek fel az elemzők. A katonaság azonnal akcióba lendül, ám kiderül, hogy nem titkos bázisra bukkantak, hanem több ezer éves romok rejtőznek a mélyben. A romok közül pedig előkerül egy titokzatos láda, amelynek agyagtábláira a sumer történelem főbb eseményei mellé egy műtét leírását is felvésték a hajdani írnokok.
Három évvel később Chicagóban több jónevű orvos brutális gyilkosság áldozata lesz. Egyikük felesége, aki maga is orvos – dr. Alicia Kahan -, nem nyugszik bele a megváltoztathatatlanba, és nem fogadja el az FBI őrült gyilkosról szóló teóriáját. Maga kezd az okok és összefüggések után kutatni, ismeretlen emberek tűnnek fel környezetében, akikkel a férje hónapok óta kapcsolatban állt, s akikről egy szót sem ejtett.
Hamarosan Alicia Kahan-nek menekülnie kell. Fel kell adnia addigi életét, de elképzelését is arról, hogy milyen erők irányítják ezt a világot. Nem tudja, ki bűnös és ki áldozat, ki az, ki valójában segíti őt, s ki akarja megakadályozni abban, hogy megtalálja a férjét.
Amikor azonban a rejtély nyitjára bukkan, már azt kívánja, bárcsak sose kezdett volna bele a nyomozásba. Sehova nem menekülhet… kicsi ez a világ.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók