Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ViraMors
4.0/5

Több ​mint zseniálisak ezek a préselt virágból és levélből született illusztrációk, a versikék többsége viszont nekem elég fura volt.
{{Érzem, hogy az aprónép zabálni fogja :D}}


Kek
5.0/5

Imádnivaló ​kis könyvecske. :) No, semmi mély gondolat, komoly történet-mese… Csak sziromképek – és a képekhez írt kicsi versek. Merthogy a sorrend ez. De a versek simán megállnak képek nélkül is. Lásd a könyvből idecitált idézeteket. (Nem tudom, van-e még, ami a könyvben maradt és nincs még itt.) Szóval, nem hosszú, nem komoly, egy-kettőre átlapozható — derűfakasztó, vagy derűt erősítő sorocskák. A képek önmagukban nem lennének ilyen jók.
Első olvasatra bevallom továbbajándékozásra szántam — aztán mégis maradt. Megmaradt.


Anibell
5.0/5

Látszólag ​gyerekkönyv, mert persze gyerekeknek is lehet olvasni, kedves, ritmusos, különleges illusztrációkkal, de főleg a felnőttek értik a benne rejlő tömény (magát ártatlan kis cukiságnak álcázó) bölcsességet.


gab001
5.0/5

Se ​a cím, se a borító nem tetszett, viszont a költő miatt mégis adtam neki egy esélyt. Érdemes volt. Valóban tele van képtelenséggel és nagyon jól kiegészítik a képek is. Több verset kétszer is el kellett olvasnom, vagy nem értettem elsőre vagy annyira tetszett. Megmozgatta a fantáziámat és mosolyra derített.


imma
4.5/5

Nagyon ​bájos, vicces, szép. Mint minden 86-os :P

Az új kiadás fényes lapú, szerintem rémesen áll a képeknek, az első kiadást ajánlom.


Youditta
4.0/5

Egy-két ​szösszeneten jót nevettem, főleg a cuki zsiráfon.
Volt amin értetlenkedtem, de összeségében aranyos, kedves rövid kis mondókák.


Izolda
5.0/5

Énisakarok ​ilyen pillangót, meg teknőst #tudni# csinálni! Szuperek az illusztrációk! Külön köszönet a LELTÁR-ért. :D
És egyébként vigyorhegyek.


deardurr
5.0/5

Komáromban ​nézegettük még 6-7 éve barátnőimmel egy antikváriumban, február környékén. Ehhez a könyvhöz ez a hangulat is hozzátartozik. Ott láttam meg először és aztán annyira tetszett, hogy megvettük egy harmadik barátnőnknek, amit azóta annyiban bánok, hogy magamnak nem vettem meg. Nagy kedvenc a Lüke dal!


Papírtigris
4.5/5

Egy-kettőt ​nem fogtam fel első olvasatra, pl. a Nulla címűt, de az gyenge matematikai képességeimnek tudható be. ;) De a többin nagyon jót vigyorogtam. :) Pici gyerekeknek kevéssé, felnőtteknek annál inkább ajánlott, szívderítésre, kreativitás-fejlesztésre.


Rita_Sándor
5.0/5

Szívmelengető ​kedvességgel teli zsúfolt pár oldal, amit kb. minden lefekvés előtt el tudnék olvasni. Ó, várjunk csak… miért is ne? :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

12.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók