Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Hoacin
4.0/5

Szerethető ​betörőnk újabb kalandjában ezúttal is igen tarka a szereplőpaletta: kapunk farkatlan macskát, vicces nevű figurát, pucér hullát, és persze vonzó hölgyeket. Bernie mindössze a könyvesboltját akarná megtartani, de mire felocsúdik, már baseballkártya lopással vádolják, és az ügy menetrendszerűen lesz egyre bonyolultabb. Ennél már csak a pulifürösztés nagyobb kihívás! Vagy tetszetős képet festeni egy szomorú bohócról.
A gyorsan olvasható, könnyed krimiből kiderül, hogy minden fiú baseballkártyákat gyűjt, hogy ötven dollár nem sok egy kockás plédért, hogy mi mindenre jó egy hajlékony kártyanaptár, és hogyha a kívánságok lovak volnának, betörők ülnének rajtuk.
Néha kicsit elvesztem a sok csavarban, de összességében kellemes időtöltés volt, párszor elmosolyodtam rajta, és megkívántam a mustárt.
És kérek egy cédrusberakásos rózsafa dobozt! :D #Baseballkártyák nélkül. (Macskás kártya jöhet. Vagy tarokk kártya.)#

“Szerinted mi történt? Egy ajtó becsípte a farkát? Vagy az állatorvosnak megszaladt a keze? Mondom én neked, Carolyn, ki van miskárolva, nincsenek karmai, a farka már csak emlék. Ha ezt mind összeadod, akkor nem sok maradt meg az eredeti macskából, igaz? Mert ez itt egy fapados modell. Van még valami, amiről tudnom kellene?”


nyirog
4.0/5

Szokásos ​könnyed Bernie Rhodenbarr regény, tetszett


vöri
5.0/5

Még ​mindig imádnivaló.
Azért szeretem a betőrős sorozatot, mert megbízható. Ha valami teljesen kikapcsoló, bravúros, humoros, garantáltan jó könyvre vágyom, leveszem a polcról Bernie következő kalandját. Kár, hogy nincs belőle több. Csak ajánlani tudom!


voltam
4.0/5

A ​szokásos szórakoztató, könnyed, humoros, de ennek ellenére nekem ez most annyira nem jött be. Egyrészt kicsit túl volt bonyolítva, másrészt a végén pedig mindenki mehetett isten hírével függetlenül attól, hogy volt-e vétke/bűne, vagy sem. Bernie továbbra is szenzációs, nagyon kedvelhető figura. A macska-alkalmazott is remek ötlet, a humor pedig néha már-már abszurd. Amennyiben el tudunk tekinteni attól, hogy ez alapvetően egy krimi lenne, ahol normál esetben a rosszvégül elnyeri méltó büntetését, akkor ez is egy kiváló része lehet a sorozatnak. Nekem sajnos nem sikerült teljesen, ezért ez most csak 4 csillag.


lotti531
5.0/5

Szeretem ​ezt a sorozatot, tetszenek Bernie foglalkozásai. A történet elég csavaros volt, én szokás szerint nem találtam ki a gyilkos személyét.


papeerzsepi
4.0/5

Bernie ​megint “kitett” magáért… Csavaros, betörő észjárásával lepipálja a zsarukat is…Ezt a részt is jó kedvvel olvastam, megmosolyogtató párbeszédek tetszettek. A szereplők jellemrajza kiváló. A kedvenc mellékszereplőm Patience volt. Költészetterapeuta szakma… vicces a költőkről alkotott véleménye.


Szrit
4.0/5

Na ​ez egy tipikus példa arra, miért is jók a könyves kihívások! :) Anno a postán vettem meg talán 600 Ft-ért, mert tetszett a borítója, a fülszövege, na meg ennyi pénzért nem hagyunk ott egy jópofának tünő könyvet.. Viszont egy jó ideje csak állt a könyvespolcomon a hátsó sorban és valószínűleg nem is vettem volna le még egy darabig, ha nincs egy olyan pont a listán, mely szerint olvass el egy könyvet, ami a születésed évében jelent meg. Ez volt az első az 1994-es listában, ami a polcomon lapult, így úgy voltam vele próba szerencse, hát álljunk neki izibe. Nem bántam meg az első Lawrence Block könyv elolvasását, nagyon jó kis szórakoztató olvasmány volt, semmi megterhelő, de mégsem hétköznapi. A történet hiába a 6. kötet, teljesen fel tudtam venni a fonalat, különálló könyvként is kezelhető. Nem hiszem, hogy többször olvasós könyv lesz, de egyszeri kikapcsolódásra kiváló és a többi kötetet sem fogom otthagyni, ha egy akció során rábukkannék.


zsofigirl
3.5/5

Nem ​volt unalmas, de nem hiszem, hogy olvasnék még a sorozatból.


Aurore
4.5/5

Sue ​Grafton: R, mint főbérlő


Más, mint a minta, ezért üdítő kivétel: nincs in flagranti, nincs bilincs, nincs szex. Ezt még emésztenem kell.


Háhh, ​erre nem gondoltam volna! Hogy valójában a… meg a… és hogy a… Tyűha!
Változatosak ezek a Betörő-könyvek, akárki akármit is mondjon. Bezonyám.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

31.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók