Ajax-loader

Miből ​áll az optimális felszerelés, mely tartozékok hasznosak? Hogyan építhetjük fel helyesen a filmet, milyen technikai és filmmódszertani szempontokra kell különös figyelemmel lennünk? Mely jelenetsorok fontosak, s hogyan örökítsük meg ezeket tökéletesen, s lehetőleg eredeti módon?
Könyvünk számtalan fontos kérdésre választ ad, s ezáltal a jobb videófilmekhez vezető utat egyengeti. Konkrét, gyakran visszatérő alkalmazási területeket ír le gazdagon illusztrálva, a legapróbb részletekig: a grillpartitól és a kirándulástól kezdve a nyaraláson és a sporton át olyan témákig, mint az esküvő, a hobby, a karácsony, a portréfilm és a videóklip – így megvilágítva e kifejezetten kreatív tevékenység minden oldalát.
Emellett természetesen a műszaki kérdéseket sem hanyagolhatjuk el. Csak a perspektíva és kameraállás, a fény és a hang, a kameramozgás és a vágás önálló, helyes alkalmazása révén válik a videó igényes filmmé.
Walter Schild, okl. mérnök, a “VideoMagazin” című szaklap müncheni tesztlaborának műszaki igazgatója megalapozott ismeretekkel rendelkezik a videózás területén, számos szakcikket és könyvet publikált.
Tobias Pehle, a “Video” című lap vezető szerkesztője volt. Ma szabadúszó újságíróként bel- és külföldön dolgozik különböző filmes és videós folyóiratoknak. Ezenkívül számos szakkönyv szerzője.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók