Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Máté9112
5.0/5

Nem ​kétséges hogy Harry Bosch az új kedvenc krimi nyomozóm. Ismét kaptunk egy történetet mely zseniálisan van felépítve. Közben politikai összeesküvések, Nagy hatalmú emberek játékait is láthatjuk. A másik oldalon egy mindenre eltökélt nyomozó aki soha de soha nem adja fel. Abszolút az új kedvemce még ha nem is sorrendbe olvasom őket. De így is teljes mértékben érthető a sorozat. Nagyon pörgős, gyors tempójú könyv. Ez látszik azon is hogy egy nap alatt kiolvastam.


robinson
5.0/5

Fordulatos, ​cselekményes és roppant csavaros! A kitartó nyomozó, Bosch jó figura. Fogom keresni a sorozat további részeit is. Jó hogy a figyelmembe ajánlotta Kovács Noémi, mert tényleg “nem semmi” a történet! Nem leszek “poéngyilkos”, de nagyon nagy csavar van a végére! Köszönet érte.
Nem is értem, miért nem olvassák többen, Connellyt itt a molyon?
http://gaboolvas.blogspot.hu/2013/08/az-echo-park-titka-es-kilto.html


mazsolafa
4.5/5

Imádom ​az egyszusszra" olvasós krimiket :)


balbea
5.0/5

Röviden ​összefoglalva, csak ismételni tudom az előttem hozzászólókat, borzalmasan jó könyv. A vége felé azt hittem, hogy már tudjuk az igazságot, csak" össze kell rakni a képet", de nem, jön egy csavar és még csak véletlenül sem úgy alakul a történet, ahogy azt addig gondoltam. Ez az első olvasmányom a szerzőtől, de biztos, hogy nem az utolsó.


Csabi
4.0/5

Talán ​nem szerencsés egy krimi sorozatot a 12. résszel kezdeni, de ez volt kéznél. Nem csalódtam Connellyben, a legjobbakkal összemérhető a történetvezetési képessége. Az eleje kissé unalmas, de a könyv második felére felpörögnek az események, és onnan letehetetlen.
Boschról nem voltak korábbi élményeim, de ebben a könyvben kissé szürkének tűnt, amolyan slágerkrimiből előrángatott, túlfejlett erkölcsi érzékkel megáldott, született rendőr, szóval nem igazán rajzolódott ki előttem egy egyéniség ebből a történetből.
Hadd emlékezzek meg Babits Péter fordítói munkásságáról, aki kemény harcot folytat a magyar nyelvvel, de sajnos túl gyakran alulmarad.


Timesz
4.5/5

Ez ​az egyik kedvencem Connelly-től. Nagyon jól megformálja a szereplőket,izgalmas,letehetetlen :)


mate55
5.0/5

Jó ​volt végre olyan krimit olvasni, amiben nem a durvaság, az erőszak tömkelege, akció-akció hátán a jellemző. Azt hiszem, Connelly könyve nem véletlenül lett bestseller. Ő olyan krimiszerző, aki rendkívüli alapossággal képes megalkotni egy történetet.Igen szövevényes cselekménye emeli ki a bűnügyi regények sokasága közül. Ez az a könyv, amelyre öt csillag helyett legszívesebben hatot adnék. Zseniális és iszonyat erős, minden betűjét imádtam.


meszmelinda
4.5/5

Nagyon-nagyon ​izgalmas könyv. Az első 240 oldalon átsuhantam. Kellemes írói stílus még nem olvastam tőle más könyveket, de ezek után biztos keresem még. Jó h bár nem az első könyv a sorozatból, egyikre sem tesz említést így még bármelyiket olvasom is nem lőtte le a poént a többivel kapcsolatban. Remek történet kellően kidolgozva. Zseniális a vége. Egyszerűen még még még.. :)


Anonymus1
4.5/5

Az ​eleje és a vége izgalmas volt de a közepe szerintem kicsit uncsira sikerült.


ViraMors
3.5/5

Háááááááááááát… ​nem is tudom… Egész végig az volt az érzésem, hogy az író hülyének nézi az olvasót, és ezt nem szeretem. Kiszámítható volt, és döcögős. Az egyedüli jó pont Bosch kitartásáért jár.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

38.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók