Ajax-loader

A hét zeneműve rendhagyó hangversenykalauzzá kerekedő sorozat, amelyet az azonos című rádióműsorral párhuzamosan kap kézbe az olvasó. A rádióban a magyar zenetudomány jelentős képviselői a zeneirodalom egy-egy kimagasló alkotását mutatják be közérthető előadások keretében.
Sorozatunk célja, hogy a műsorok anyagát nyomtatott formában is hozzáférhetővé tegye az érdeklődő rádióhallgatók és az olvasóközönség számára. A kötetek az adást megelőző negyedév végén jelennek meg, az olvasó belőlük figyelemmel követheti a minden hétfőn elhangzó művet, és természetesen kézbe veheti, valahányszor hanglemezen vagy hangversenyen ismét találkozik az egyes művekkel.
Kötetünk tartalma: Beethoven: F-dúr vonósnégyes op. 59. No. 1; Corelli: Concerto grossók, op. 6 (4., 8., 12.); Gershwin: Egy amerikai Párizsban; Weber: A bűvös vadász; Schumann: Szimfonikus etűdök; Stravinsky: Menyegző; Bach: 4. kantáta; Schubert: A szép molnárlány; Brahms: Változatok egy Haydn-témára; Kodály: Pünkösdölő – Mátrai képek – Jézus és a kufárok; Mozart: Haffner-szerenád K 250; Bartók: 1. zongoraverseny.

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Nincsenek címkék.

Kollekciók

  • Nem szerepel egyetlen kollekcióban sem.