Ajax-loader

1944 ​tele, Ardennek-hegység. A III. Birodalom a vereség szélén állt, a szövetséges hadak a front minden pontján támadásba lendültek, az ellenséges repülőgépek nap mint nap a hátországot bombázták, és az orosz front minden erőfeszítés dacára lassan összeomlott. A Führer azonban még mindig reménykedett, hiszen tankok, repülőgépek és hihetetlen mennyiségű új fegyverek tömege özönlött ki a gyárak kapuin, hogy megfordítsák a háború menetét.
A Wermacht titokban egy utolsó, hatalmas erőfeszítésre készült, és a sosem látott létszámban felsorakozott Tigrisek fanatikus parancsnokai készen állnak arra, hogy meglepjék az elbizakodott ellenséges erőket.
Az offenzíva megindult, Sepp Dietrich SS-Oberstgruppenführer, a harcoló Waffen-SS generálisa egy olyan ütőképes hadsereget állított fel, amellyel kíméletlenül elsöpörte az ellene felsorakozott erőket.
De a rettegett parancsnok sohasem kis tétekben játszott, így fő célpontként a legnagyobb vadat, saját magát Dwight D. Eisenhower tábornokot, a szövetségesek főparancsnokát jelölte meg…
A generális tisztában volt azzal, hogy a küldetés sikeréhez egy csapatnyi mindenre elszánt Tigris páncélos kell, ezért az ördögi tervhez megnyerte Európa legveszedelmesebb emberét, Otto Skorzeny alezredest is, akiről köztudomású, hogy képes megszegni minden írott és íratlan szabályt…

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók