Ajax-loader

Jennifer ​Narody álmot látott; egy kék ruhás apáca jelenését, aki 362 évvel ezelőtt Új-Mexikóban térítette az indiánokat. María Jesús de Ágreda az inkvizíció vádirata szerint hatezer mérföldet tett meg, miközben szemtanúk állítják, hogy ki sem tette a lábát a zárdából. Egy fiatal újságíró egy kis spanyol faluba menekül a tomboló hóvihar elől, ahol megleli a „kék dáma” 17. századi zárdáját, és veszélyes nyomozásba kezd. Egy pap váratlanul meghal, és az apáca titkát rejtő kéziratot ellopják. Európán és Amerikán keresztül indul az eszeveszett hajsza, amelyben a CIA, a Vatikán, a kémelhárítás és a média is szerephez jut. Vajon a „kék dáma” volt az első időutazó? Vajon a Vatikán valóban létrehozta a történelem első és legkülönösebb időgépét? Sierra páratlanul izgalmas regénye történelmi tényeken és a szerző nyomozásán alapszik, amelyben egy eddig ismeretlen világot tár a szemünk elé. Félelmetes és felemelő történet egy 400 éves összeesküvés leleplezéséről, a negyven országban kiadott világhírű író tollából.

Értékelések
3.5/5 - 4 értékelés alapjánÉrdekes a téma, amit feszeget. A Vatikán különféle titkai már Dan Brown előtt is érdekeltek, ezt a könyvet is ezért kezdtem el olvasni. Csatlakozva az előttem szólóhoz valóban úgy érzem, kissé rágós a történet, és az összekuszálódó szálakat is össze kell fésülni, hiszen a történet több korban és több helyszínen játszódik. Mindent összevetve átlagosnak értékelném, nem volt elfecsérelt idő elolvasni, de nem is hagy mély nyomot bennem. Azt hiszem teszek még egy próbát az íróval, aztán majd meglátjuk.


Boros Andrea
2.5/5

Az első vallási témájú könyvem volt. Nem mondom, hogy csúcsszuper volt olvasni. Olyan volt mint egy tömény, rágós hússzelet, amin lassabban küzdöttem át magam. Látszik is abból, hogy 400 oldalt egy hét alatt sikerült elolvasni. Viszont a bilokáció témája, és az angyalok miatt nem tudtam félre tenni. :)


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.5/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók