Ajax-loader

Az ​ismert vicc szerint a kisnyuszi elindul a szomszédba, hogy kölcsönkérje a medvétől a kalapácsot, de útközben hatalmába keríti a kisebbrendűségi érzés, és hogy ezt kompenzálja, amikor végre szembetalálja magát a medvével, hisztérikusan ráüvölt: „Cseszd meg a kalapácsodat, te szőröstalpú bunkó!!!”

Ez a vicc sajnálatosan jellemző a mai magyar kommunikációs stílusra. Hogy ez mennyire hatékony, azt nem nehéz kitalálni. Az elmúlt 10-15 év során viszonylag sok könyv jelent meg a kommunikáció témakörében, azonban ezek túlnyomó többsége elsősorban elméleti munka, és ami kevés gyakorlati példa akad bennük, az is jobbára az amerikai és nem az itthoni valóságot tükrözi.

A szerző, aki színész, rendező, rádióriporter, és évek óta tanít kommunikációt úgynevezett “civileknek” (diákoknak, pedagógusoknak, üzletembereknek stb.), gyakorlati könyvet szeretne az olvasó kezébe adni. Ezek a játékos, sokszor kifejezetten mulatságos gyakorlatok elsősorban azt a célt szolgálják, hogy felfedezzük:

A kommunikáció két (vagy több) ember között működő rendszer: bárhol a rendszeren belül megváltoztatok valamit, a változás kihat a rendszer egészére.

Magyarán: Kettőn áll a vásár, viszont Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Hogy mit tudok megváltoztatni és ezzel milyen hatást érhetek el – erről szól a könyv.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

50.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók