Ajax-loader

“Ez ​nem szakácskönyv. Nem igazán. Nem fog megtanítani arra, hogyan kell fűzni.” Ezzel indít Anthony Bourdain, a kulináris kalandor, a gasztronómiai világ fenegyereke. Aztán türelmesen, lépésről lépésre magyarázza el a bonyolultabb ételek elkészítését. Mintha csak a haverjával beszélgetne. És még a remegő lábú kezdő szakács is, aki csak a barátainak vagy a csajának akar villantani főzni tudásával, profinak kezdi érezni magát, és bátran nekilát olyan fogások elkészítésének, mint a burgundi marha, a vörösboros kakas vagy akár a híres marseille-i halleves, a bouillabaisse. A nem szokványos fotókkal illusztrált kötet a klasszikus francia bisztrókonyha több mint száz fogását foglalja egybe: levesek, előételek, saláták, húsuk, halak és desszertek. Akár egyszerű, akár bonyolult receptről legyen szó, a jó minőségű alapanyag kulcsfontosságú.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

20.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók