Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Sippancs
5.0/5

Lehet, ​hogy AQ történetei egy kaptafára íródnak, de a sokadik könyv elolvasása után is csak azt tudom mondani, hogy imádom őket. Imádom, hogy
- minden női karaktere szerethető, okos és talpraesett,
- a férfi szereplők erős és határozott jelleműek,
- a romantika mellett van nyomozós szál is (plusz jelen esetben paranormális),
- humorból és csipkelődésekből sincs hiány,
- tökéletesen visszaadja a 19. századi Anglia hangulatát.

A fenti felsorolás alól ez a kötet sem kivétel, úgyhogy nem is kérdéses az 5 csillag.
Olvassátok!


l_moni
4.5/5

Hozta ​a jól megszokott színvonalat.
Mindkét főhős szimpatikus, Venetia egy nagyon határozott lány, aki tudja, hogy mit is akar az élettől. Gabriel egy kissé fura tudós, aki szerintem nagyon zárkózott és az érzelmeit se tudja kimutatni.
A történet jó volt. A rejtély, amit közösen oldottak meg nagyon jól ki lett találva. Mondjuk a vége kicsit összecsapott lett szerintem.
Azért jár fél pont levonás, mert nem tudni mikor is szerettek egymásba. Szerintem nem működött a kémia közöttük. Inkább csak a nyomozáson volt a hangsúly.


Ezt ​a könyvet is gyorsan befaltam, imádtam mint ninden A. Quick könyvet.
Az írónő zseniálisan keveri a romantikát a krimivel és a fülledt erotikát sem hagyja ki a történeteiből.
Szinte ott vagyunk és együtt izgulunk a szereplőkkel és együtt nyomozunk a rejtélyek és a veszélyek között.
A szereplői mindig karakán, talpraesett hölgyek és dögös és intelligens férfiak.
Imádom, hogy a szereplők a középkor felé haladó meglett felnőttek, nem első bálozó tinik, mert hogy nem csak a 20 éveseké a világ, ugyebár.
Nagyon jól szórakoztam olvasás közben, egyértelműen kedvenc lett.


Ha ​a történet első felében jobban szikrázott volna a levegő a páros között, imádtam volna ezt a könyvet. Így is tetszett, csak kellett jó pár oldal, hogy teljesen magával ragadjanak a szereplők. Utánna viszont egy szavam nem volt a történet, a szereplők ellen sem. Ráadásul a krimi szál is jól meglett írva. Nem jöttem rá, hogy ki a tettes.
Csak ajánlani tudom.


Dóra_Nagy_6
4.5/5

Szerethető ​párossal kombinálva kaptunk egy kis történelmi romantikus történetet hozzá egy nagy adag paranormális képességet. Sikerült egyensúlyban tartania ezt a két dolgot, úgyhogy nem éreztem soknak. Szívesen olvasnék még az írónőtől.


K_Heni
5.0/5

Aranyos ​és szerethető páros. Jól megalkotott volt a nyomozós rész, tetszett ez a kis fantasys bevonás. Ezek a képességek új irányt adtak a történelmi romantikának, s nekem ez nagyon tetszett. A két főszereplő humoros csatározásai meg végképp az egyik kedvenc A.Q. könyvvé tették.


Cat8
4.0/5

Kicsit ​furcsa volt, hogy a magyarul megjelent Arkán társaság sorozat 12. része után olvastam ezt az 1. részt.

A történet folyása túlságosan lassú volt nekem a könyv elején, hiába volt az elején az első szerelmes együttlét és a tolvajok miatti menekülés. Utána lelassultak a történések, és nekem túlságosan sok volt a fényképezésről és fényképész műteremről a leírást.

A könyv végén a szokásos izgalmas összecsapás, leszámolást 2 részletben, majd happy end.

A Janus klub tagjainál nem volt számomra egyértelmű, hogy mennyiben volt oka nemet váltás, és más irányú szexuális érdeklődés vagy a férfi létből fakadó szabadság megélése, amelyet akkoriban a nők nem élhettek meg.


Mayya
4.0/5

Amanda ​Quick ezzel a sorozattal megmutatta, hogy lehet fantasyt vinni a történelmi romantikusok világába úgy, hogy élvezhető, izgalmas, eseménydús kötetet kapjunk. Csak gratulálni tudok hozzá.
Ettől függetlenül levontam egy csillagot, mert a könyv vége felé, amikor már csak pár lépés van hátra, laposabbá válik a cselekmény, de persze a magánéleti problémákkal és a paranormális tehetségekkel Quick rá tudott tenni még egy lapáttal.


apwbdum
5.0/5

Végre ​egy olyan igazán szórakoztató történelmi romantikus, amiben van egy kis fantasy is.
Az egyik kedvenc nő karakteremé lépet elő Venetia. Quick fantasztikus karaktert teremtet a személyében. Szerethető, kedves, erős, és egyenesen tör a célja felé, mindazonáltal emberi hibái vannak. És tökéletesen kiegészíti egymást Gabriellel.
Már elég régóta figyelt a könyv a polcomon, de mindig találtam másikat. Nos ez öreg hiba volt. (Még jó, hogy az Amanda Quick Arkane-Társaságának összes magyarul megjelent könyvét beszeretem.) Csak ajánlani tudom, nálam 5*.


Fairymysz
5.0/5

Nagyon ​szeretem Amanda Quick könyveit. A Tiéd vagyok! pedig méltó kezdete az Arkane-sorozatnak.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók