Ajax-loader

A ​könyv, amelyről mindenki beszél…

Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad.
Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint.
Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

Értékelések
3.0/5 - 14 értékelés alapján
Bridget
3.0/5

Unalmas könyv, előre tudható mi lesz, kevés fordulat.
A bdsm világot nem ismeri a szerző, éppen csak érint abból valamit! Nagyobb a beharangozása, mint amilyen jó a könyv!


http://litfan.blog.hu/2012/10/07/e_l_james_fifty_shades_of_grey_a_szurke_otven_arnyalata

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://litfan.blog.hu/2012/10/07/e_l_james_fifty_shades_of_grey_a_szurke_otven_arnyalata


Kapcsolódó könyvek