Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Black_Angel
5.0/5

Ezt ​mindenkinek el kell olvasni. Csupa olyan mondattal van tele amit jobb ha az ember megjegyez és hasznosítja élete során


Chöpp
-/5

Könnyed ​éjszakai olvasmány. Az idézetek körmölése több időt vett igénybe, mint az aprócska kötetecske összerakása.


Értékes ​és gondolatébresztő könyv. Sok hasznosítható, beépítésre érdemes gondolatot és tanácsot tartalmaz, melyeket tényleg meg kéne fogadni. Bár ilyen egyszerű volna. Bár a pszichiátriához nem értek, az tiszta sor, hogy unortodox nézeteket közvetít a könyv! Ami nem baj! Legalább vitát generál és párbeszédet gerjeszt. Azért a szerhasználatot a levegővételhez hasonlítani számomra túl meredek és egyszerűsítő, ezért is a fél csillag mínusz.


Mátrixi
5.0/5

Ha ​semmi mást nem nézek, csak a címet, már

(egyébként picinke füzetke)


Honey_Fly
5.0/5

Ebben ​a könyvben is megvan az a két, három, tíz (sőt több) mondat, ami miatt érdemes rászánni pár (másfél) órát. Kölcsön is adtam tesómnak, olvassa csak el ő is.


pete
-/5

A ​szerző nagyon őszinte, és elfogadó, merészen nyúl a minket körülvevő témákhoz, amely bátorító és gondolkodásra serkentő. Semmi sincs bebetonozva, mindenről szabad mást gondolni, mint ami a közgondolkodásban van. Ez nagyon pozitív.
Azonban, amint ezt el is árulja a szerző, nincs hite egy felsőbbrendű isteni hatalomban, nem akar semmit ebben a világba, s nincs “küldetéstudata”. Olyan “vagyunk mert lettünk” szemlélet, amely az olvasót eléggé lehúzza. Ha csak ennyi az élet, akkor mi értelme annak, hogy itt vagyunk? Nem osztja a Biblia “mindent szabad nekem, de nem minden használ” elvét, hanem inkább arra ösztönöz, hogy élj a mának, nem számít senki, és semmi, légy önmagad, próbálj ki mindent, mert a tapasztalás az élvezet. Nem tudom, miért érzem így, de nekem ez szánalmas. Gyökösi Endréhez szoktam.


lupi4
5.0/5

Az ​azonos című filmet is nagyon érdemes megnézni. Örülök, hogy eljutottam Feldmárig :) Csak ajánlani tudom.


Imoran
5.0/5

Párhuzamosan ​olvastam a könyvet és hallgattam a könyv alapjául szolgáló dokumentumfilmet is. Érdekes volt a könyv sorait a fülemben visszahallani :)
Szeretem Feldmárt. Semmi rizsa, a mélyreható gondolatai személyes tapasztalatokkal megspékelve belémvájnak és megülnek. Van akinek a drogokkal kapcsolatos dolgai zavaróak, de engem érdekel a pszichedelikus sámánizmus, szóval ilyeneken nem akadok le. A könyv lényege számomra az, hogy a halál előtti életet töltsük meg szenvedéllyel. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy számára mi az a szenvedély.
Nem elítélni, hanem megítélni kell az embereket, és ezen megítélések és a saját tapasztalatok alapján eldönteni, hogy az az ember hülyeségeket beszél-e vagy sem. Feldmár nem beszél hülyeségeket. Bár azt mondja hogy ne higgyünk el semmit, amit más mond, én mégis hiszek neki, amikor azt mondom: mindent csak a személyes tapasztalataink szűrőjén át érdemes megnézni. 5 csillag a könyvre, kár hogy csak 98 oldal volt.


Izolda
2.0/5

A ​65. oldalig 5 csillag, utána 0. Addig érdekes volt és két nagyon jó részt is találtam (lásd idézetek), de aztán elkezd a drogokról beszélni, és onnantól az egész elvesztette értelmét számomra, és dühös is lettem rá. Kár érte.


Andreotti
4.0/5

A ​tudatállapotok szivárványa után ez már kevés…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

38.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók