Ajax-loader

A ​könyv, amit Ön most épp a kezében tart, egy fiatal író debütációja. Nagy lelkesedéssel és odaadással kutatja, gyűjti a halál közelében járt emberek élményét, megtapasztalását. Mivel itt él közöttünk, ezért elsősorban itt gyűjtöget, de nem zárkózik el a világban történt hasonló esetek elől sem. Mikor már pár évet eltöltött ezzel a keresgéléssel, úgy gondolta, hogy nem tartja meg saját magának, hanem gondolataival kiegészítve közzé teszi, hogy Ön is megismerhesse ezeket a történeteket. Tény, hogy nem ez az első ilyen könyv, amihez hozzájuthat, de ennek van egy sajátos varázsa. Ez pedig nem más, mint az, hogy a könyvben szereplő személyek itt élnek köztünk, talán épp a szomszéd utcában, városban.
Ha ideje és érdeklődése ezt lehetővé teszi, olvassa el ennek a lelkes fiatal írónak az első könyvét és ha tetszett keresse majd a többit is!

Részletek a vallomásokból:
“Megcsinálom, megcsinálom”,mondogattam egyre hangosabban. “Gyerünk, gyerünk, te szemét, gyorsulj, te ócskavas!” Villogni kezdett a szembe jövő kocsi, de már nem volt visszaút. Rémülten ezt kiáltottam: “Istenem most segíts! Jézus segíts rajtam!”

Nem tudom, mennyi ideig vizsgáltak, de rövid időn belül az egyik szó szerint azt mondta: “Ennek vége, csak a halotti bizonyítványt lehet kiállítani.” Ez engem borzasztóan meglepett, szóltam is neki: “Na de uram, én még élek!”

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók