Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Sajtkukac94
3.0/5

Szeretem ​Poe műveit, de ennek a kötetnek a létjogosultságát most erősen megkérdőjelezem. Lehet, hogy csak engem talált meg rossz passzban, de ez most nagy csalódás volt számomra.
Az Egy bizonyos Hans Pfaall semmihez sem fogható kalandjai egy hosszas értekezés volt jóformán egy újszerű léghajó terveiről, megvalósításáról és gyakorlati használatáról, ami miatt iszonyú nehezen rágtam át rajta magam.
A lakberendezés filozófiája is érdekes élmény volt, ugyanis ebben meg mintha egy megszállott lakberendező mesélné el a különböző bútorok és kiegészítők fontosságát.
A legjobb még talán az Arszlánulás című szösszenet volt, de itt is eléggé erősen elgondolkodtam, hogy mit is olvasok tulajdonképpen.
A többi történetet már nem is igazán tudnám érdemben értékelni. A 3 csillagot is mindössze az író stílusa miatt adom, mert az még itt is jól érvényesült, és hozta a szokásos színvonalat.
A könyv végére érve pedig teljesen úgy éreztem, hogy a cím igazán találó lett, és talán nem is lenne akkora gond, ha ezek a történetek továbbra is ismeretlenek maradtak volna.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók