Ajax-loader

A ​huszonhét éves, jómódú svájci üzletasszony kenyai nyaralása alkalmával első pillantásra halálosan beleszeret egy gyönyörű testű, megbabonázó szépségű, félig pucér maszáj vadászba. Környezete és a józan ész ellenére mindent felszámol, ami a nyugati kultúrához köti: lakást, kocsit, üzletet, kapcsolatokat, és elindul vissza, Kenyába, hogy új életet kezdjen.Hozzámegy álmai fekete harcosához, és belemerül egy hihetetlen kalandba, mely ekkor már nem is kaland, hanem számára maga az élet. Megtanulja, mit jelent a szex egy maszáj harcosnak, megtapasztalja, milyenek a mindennapok egy középkori körülmények között tengődő afrikai faluban. Megismeri a szerelem, a küzdés, a szenvedély és a szenvedés legmélyebb bugyrait. Gyermeket szül férjének, maláriát kap, üzletet nyit a faluban, harcol, hogy elfogadtassa magát férje, családja és az egész közösség által.Az Afrikai szeretők története a szappanoperák romantikus meséihez hasonlóan indul, de egy rendkívül erős asszony letehetetlenül izgalmas történetévé válik, aki a szenvedély és az emlékek erejével mesél szerelméről, csalódásairól és harcáról egyetlen gyermekéért.Corinne Hofmann ma ismét Svájcban él, önéletrajzi regénye a német nyelvű könyvpiac történetének egyik legnagyobb sikerévé vált. Svájci mindennapjainak sodrásában néha már ő is alig hiszi el mindazt, amit átélt a kenyai bozótok árnyékában, afrikai szeretője karjai között.

Értékelések
4.4/5 - 5 értékelés alapján

Dóra
5.0/5

Nagyon érdekes könyv volt, sokat meg lehetett tudni a szamburu törzsről. Ami nekem fura volt, hogy a 356 oldalas könyv már 2. oldalán tiszta extázisban volt a nő, hogy ő mennyire szerelmes egy ismeretlen férfiba, és kész mindent feladni érte. Kíváncsian várom a történet folytatását.


hidromókus
3.0/5

Nem igazán jó a magyar fordítás. Érdemesebb lett volna eredetiben olvasni, de nem tudtam megszerezni. Maga a történet érdekes és izgalmas.
A borítót számomra nem volt túl bizalomgerjesztő, ezért sokáig halogattam az olvasását. Aztán mikor elkezdtem nem tudtam letenni. Nagyon tetszett, hogy pörögtek az események, bár nem szeretem a tájleírásokat, a párbeszéd nélküli könyveket (ebben a könyvben igen kevés van) de itt megfogott a Kenyai vidék. Bármikor szívesen olvasnám újra.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.4/5

Statisztika

63.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók