Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


cicus61
4.0/5

Hát ​persze, hogy imádom az írót! :) Megint egy kitűnő történet, ami Angliában játszódik. A szereplőkön nagyon sokat nevettem. A lord és testvére párosa nagyon vicces volt, néha hangosan kimondtam, hogy ne tűrd már te papucs, hogy parancsolgasson a vén szipirtyó :) A fiatalok persze nem hagyják magukat és megoldják a saját életüket, úgy ahogy nekik jó. Sok-sok nevetés és félreértés után mindenki megtalálja a saját útját és párját.


szucsiani
4.5/5

Ha ​könnyed kikapcsolódásra vágyom, máskor is Wodehouse regényt választok.
Imádtam az humorát, a szófordulatain néha hangosan felnevettem. Természetesen – mint egy igazi angol kastélyban – itt is szerepel egy-két sznob szereplő, a merev szabályok alól kikacsingató és másra vágyó úr, a háttérben a szálakat keverő komornyik, inas.
Filmben és színpadon is el tudnám képzelni a történetet.


Papírtigris
4.0/5

Jómagam ​a Psmith könyvekkel kezdtem Wodehouse úrral ismerkedni, amik zseniálisak, így azok után ez a könyv nekem nagyon döcögősen indult, untam, többször is nekifutottam, mire végeztem vele, de azért persze minden jó, ha a vége jó…


Bam
5.0/5

Repülési ​idő alatt olvastam, nagyon szórakoztató és kedvesen vicces. Érződik benne a kor modora és stílusa. Teljesen belefeledkeztem.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

8.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók