Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


porcellan
5.0/5

Fenomenális, ​és buszmegállóba nem ajánlatos olvasni, mert furcsán néznek az emberre, ha nevetés közben potyognak a könnyei.


Bíborszél
5.0/5

Ez ​is azon könyvek egyike, mely leginkább azoknak jön be, akik a főhőssel egy cipőben járnak, babát szeretnének, de nagyon nagyon. Valóban, néha hangosan felröhögős a stílus, nem árt nyilvános helyen vigyázni. Lehet, hogy egyszer sort kerítek a többi részre is. Talán.


eeszter
4.5/5

Úgy ​szórakoztat, hogy közben a mondanivalójára is érdemes odafigyelni… Azért jobb ezt akkor olvasni, ha az ember már túl van legalább egy szülésen… :-o


Pixelhiba
4.5/5

Na ​végre sikerült elolvasni az első részt is, miután a 2. és 3. rész rég megvolt, szórakoztató, jó nyitás.


tgorsy
3.5/5

Göcögve ​nevettem végig. Időnként kitöröltem a meghatottság könnyeit a szemem sarkából.


Pöfivonat
5.0/5

Egyszerre ​könnyed és elgondolkodtató. Rég szórakoztam ennyire jól egy történeten. :)


briggg
5.0/5

Hol ​sírsz, hol nevetsz, de végtelenül jól szórakozol.


Galambdúc
4.5/5

A ​műfajában nagyon jó, és tényleg baromi vicces! Jómagam is elkövettem a hibát, hogy közterületen olvastam és vonaton, hát nem volt egyszerű egy-két jelenetnél visszafogni a belőlem kitörni készülő gigantikus nyerítést.
Még van két rész, és hamarosan őket is kivégzem – mert néha kell egy kis könnyed, habos szórakoztató olvasmány (off: most figyeltem meg magamon, hogy kábé fele-fele arányban olvasok vidám és szomorú könyveket).
Sok-sok párbeszéd, szemed siklik a sorokon, ujjaid a lapokon. A hasonló témában írt regényekből eddig ez tetszett a legjobban. Nem öt, mert az csak a (számomra) tökéleteseknek jár.


Pimaszka
4.0/5

Ajándékba ​kaptam ezt a könyvet, hogy a babavárás alatt kicsit kikapcsolódjak. :)
Remek választás volt, nagyon sokat nevettem, miközben drukkoltam Emmáéknak, hogy egyszer csak megjelenjen az áhított kettő csík a teszten. Több szituáció is ismerős volt, és teljes mértékben tudtam azonosulni az Emmában tomboló kétségbeeséssel, reménnyel és dühvel. Szerintem a legtöbb házaspár szembesül a könyvben előforduló kérdésekkel, melyeket akár ismerősök, akár ismeretlenek is azonnal feltesznek, ha módjuk adódik rá.
Lazított a könyvön, hogy a baráti társaság is kicsit szóba kerül, de nem annyira, hogy elvonja a figyelmet, a fő szálról. :)
Egy dolog miatt nem lett eget rengető darab számomra, ez pedig a vége. Nem vártam lezárást, de egy pozitív végkifejletet igen, amiből tudni fogom, hogy megérte a rengeteg vizsgálat és küzdelem, és végre bekopogtat a gólya ehhez a helyes párhoz. Nos, ezt nem kaptam meg, helyette maradt a bizonytalanság…


gellertanya
5.0/5

Imádtam! ​Rég nevettem ennyit egy könyvön! :) Abszolút hasonló vérmérséklettel rendelkezem, így nagyon jó volt olvasni kívülről magamat. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

18.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók