Ajax-loader

Rüdiger ​Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra. Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek. Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai “útikalauzunkból”: – Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek – Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek – Jó hangulatot keltő ételek – Szerelmet ébresztő ételek – Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le – A boldog időskort támogató ételek.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

65.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók