Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Zsu
1.5/5

A ​fülszöveg szerint: “Rövid fejezetekben, szinte követhetetlenül gyors tempóban pörögnek az események. A jelen idejű narráció pedig még tovább fokozza a feszültséget.”
A rövid fejezetek inkább csak széttagolták a könyvet, egyáltalán nem éreztem a feszültséget. Nem tudtam belemerülni a történetbe, mert rögtön egy másik helyszínre, másik szereplőre váltottunk. Emellett rengeteg a felesleges szereplő szerintem. Ahelyett, hogy jobban megismertük volna a főbb szereplőket, többel is találkoztunk, akik kaptak 2-3 oldalt a könyvből.
Egy biztos, a végén tényleg nagy a fordulat, erre nem számítottam. De emiatt nem is tűnik annyira logikusnak. Attól, hogy valami meglepő, még nem biztos, hogy volt is értelme.


Chris
4.0/5

A ​vége kifejezetten tetszett, előtte azért voltak unalmasabb részek.


Hosszú ​ideje volt már várólistán nálam ez a könyv, főleg a szuggesztív borítója miatt, de a fülszöveg is meggyőző volt. A negatív kritikák és a könyv mérsékelt hazai sikere miatt viszont eléggé tartottam tőle, hogy csalódást fog okozni, emiatt elég soká vártam vele.
Mostanra gyűjtöttem össze a bátorságomat, és azt kell mondjam, nem bántam meg. Se a várakozást, se azt, hogy elolvastam. Talán most voltam megfelelő lelkiállapotban, talán csak most jött el a pillanat, hogy nem vártam semmi extrát tőle, csak azt, amit nyújtani tud, de tényleg tetszett. Kimondottan jól szórakoztam. Csak úgy pörögtek a lapok az ujjaim alatt. A rövidke fejezetekre tagoltság miatt még intenzívebb volt az “akciókönyv” élmény, és a szálak összekuszálódása is izgalmas volt. Tetszett, ahogy Weresniak keverte a kártyákat, ahogy újra és újra keresztezték egymás útját a főbb szereplők, gyakran úgy, hogy nem is tudtak arról, hogy épp egymás mellett haladnak el, vagy épp egy irányba tartanak. Életszerű volt, hihető. A leírások elképesztően jól sikerültek, tényleg élővé váltak a szereplők, valóságossá, az egyikük szolibarnán, a másik kapucniban rettegve, a harmadik a büdös zoknijában…
Könnyebb volt beleélnem magam ebbe a történetbe, mint a lassabb folyású, teljesen más gondolkodásmódra épülő skandináv krimikbe.
Persze ez a könyv sem tökéletes, de egy kis délutáni borzongásra pont jó.


fiszi
3.5/5

Izgalmas, ​fordulatos, sok szálon futó történet volt, icipicit lezáratlan, de meglepő végkifejlettel.


Pikírt
4.0/5

Kettős ​érzéseim vannak. Voltak részek amik tetszettek benne, volt ami untatott. Mindenesetre egyszer mindenképpen érdemes elolvasni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

14.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók