Ajax-loader

Végre ​magyar nyelven is megjelenik a már sokak által nagyon várt könyv, A Viskó (The Shack). Egy regény, aminek sikerével – és tartalmával – még a Forbes Magazin is foglalkozott… Nem gyakran fordul elő! (2009. június 8.)

Egy, a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára.

William P. Young megrázó regénye az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere, rövid idő alatt 8 millió példányban fogyott el! A sok vitát kiváltó regényről azt tartják, hogy olyan hatással lehet korunk kereszténységére, mint a Zarándok útja a maga idejében. A sokat megélt színésznő, Demi Moore a Twitteren keresztül ajánlotta rajongóinak és férjének, mivel Ő maga „ sorsfordító erejű” üzenetre talált a könyv elolvasása közben.

Értékelések
3.8/5 - 22 értékelés alapján

Egy felrázóan új nézőpontot ad a megbocsátásról. Amikor nem egy minket megbántó embernek kell megbocsátanunk, hanem valaki olyannak, aki a bűnt egy szerettünkkel szemben követe el.Kevés. Ez volt az első ami eszembe jutott a könyv olvasása után. Megérintett, de ennyi. Nem éreztem azt, hogy hűha! ez igen, akkor most elvonulok és megvilágosodok stb. Az igazság az, hogy pár éve olvastam Neale Donald Walsch Beszélgetések Istennel című könyvtrilógiáját ( a negyedik részt még nem sikerült) , ahhoz képest ez a mű nekem nem adott semmi pluszt. Nem volt rossz, de többet vártam.
Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.8/5

Statisztika

35.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók