Ajax-loader

– ​Köteleket ki! Most! – üvöltötte Domor. A 2K leszállóhajó vadul megbillent, ahogy a lenti nehézfegyverek ismét eltalálták.
– Most?! – kérdezte Haller őrmester elborzadva.
– Fogd be, és csináld, vagy mind itt halunk meg! – A… kupolára ugrunk? – Igen. A kupolára.
– De… elvétettük a landolási zónát! Vissza kellene…
– Csökken a sebességünk! – kiáltott oda neki Milo.
– A turbinák kezdik beadni a kulcsot! – hallatszott a pilótafülkéből. – Csökken a magasság!
– Mozgás! – mondta Domor fagyosan. A lángoló csapatszállító a kupola fölött bukdácsolt, s most, hogy az építmény eltakarta előlük az ütközet fényeit, immáron teljes sötétségben voltak. Csak a saját gépüket emésztő tűz adott némi világosságot. Gyakorlatilag nem láttak semmit. Amennyire meg tudták ítélni, akár a kupola pereme fölött is járhattak. Minden csupa elmosódott árnyék, sehol egy biztos támpont…

Sötét idők járnak a Sabbat világok felszabadításáért küzdő Birodalmi Gárdára. A hadjárat kifulladni látszik, az utánpótlási vonalak elvágva, a Káosz erői mindent elsöprő ellentámadásba kezdtek. Gaunt komisszár-ezredes és a Tanithi Első és Egyetlen feladata Phantine prométeumban gazdag iparvilágának visszafoglalása. Az ellenséges környezeti feltételek miatt egyedül a bizonytalan légi offenzíva látszik járható útnak, és a mérgező légkörű, ellenségtől hemzsegő planétán a Szellemek számára már csupán egy kérdés maradt: túlélhetik-e ezt a földi poklot?

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók