Ajax-loader

Régmúlt ​idők tengeri megpróbáltatásai közé, vad csaták forgatagába hívja olvasóit a könyv. Az egykor volt hősök szinte életre kelnek. Marcona alakjuk elrémít, gonoszságuk felháborít, bajtársiasságuk tiszteletet ébreszt, leleményességükön elcsodálkozunk, kalandjaikban velük izgulunk. A zord időkben is felfénylik néha egy szép szerelem romantikája, vagy felcsattan a jóízű nevetés. Ámulunk azon a nagyszerű bátorságon, amellyel a gyenge ember törékeny hajóin nekivágott a még ismeretlen, ezernyi veszéllyel fenyegető tengernek, és irtózunk ugyanennek az embernek őrülettel határos kegyetlenkedéseitől. Olykor – ha méltatlanul is -szánjuk az elbukottakat. Egy bizonyos: közömbösek nem maradhatunk a kalózok útján járva.
Mesevilágnak tűnik mindez – holott valóság. Hiteles források adatai színesednek élővé a szerző tolla nyomán. Miközben együtt sírunk és nevetünk hőseinkkel, a történelem kevéssé
ismert területeiről is képet kapunk. Kalandkedvelő fiataloknak és a messzi múltba szívesen tekintő idősebbeknek egyaránt lebilincselő olvasmány a kalózok könyve.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók