Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Másra ​számítottam.
Kicsit kegyetlenebb történetre. Persze voltak benne dúrva dolgok, de ezek a háttérben, mert Rebecca alkalmazkodó volt, így egy két sérelemtől eltekintve jól beilleszkedett és elfogadta a helyét az indiánok között.
Rebecca kedves természete miatt nem voltak benne szócsaták, és a szokásos harcok közte és fényes Nyíl között is elmaradtak, de így is tetszett. Nem sok ilyen történet van,mert a foglyul ejtett hölgy makacssága mindig gondot okoz.
A végén a történtek különösen izgikre sikerültek és Rebeccán is látszódott, hogy mennyit változott. Bár nagyon kiábrándított egy dolog. Miért nem lehetett kicsit másképp, de megkapni ugyanezt az eredményt?! [spoiler] miután Rebecca kiszabadította szerelmét, miért kellett ott maradnia? Legalább lett volna egy nyomos érve. Sérülés. Hiszen arra hivatkozott, hogy lelassítaná a menekülést. De nagyon meglepett, hogy az indiánoknak volt egy beépített emberük :D :D Tetszett. [/spoiler]
De sajnos volt ennek a könyvnek egy óriási hibája. Épp hogy elkezdtem olvasni, de abba kellett hagynom, hogy rákeressek van e ennek a történetnek egy előzménye. Nagyon zavaró volt, hogy mikor Fényes Nyíl szüleiről volt szó, úgy éreztem, hogy kimaradtam valamiből. Ráadásul az a valami egy nagyon jó, ízgi történet lehetett. Lehet jobb is, mint a fiúké. Nagyon bosszantott. Igaz, ahogy Rebeccáék története haladt, úgy megismerhettem a szülők múltját is. Ráadásul, ahogy megtudtam a nagy titkokat is, már az is bosszantott, ahogy Rebeccával bántak. Na meg, ahogy Fényes Nyíl apja viselkedett a feleségével. Mivel csak az ő visszaemlékezésükből, elmondásukból derült ki nagy szerelmük, így én nem lettem meggyőzve erről. Felmérgelt a Fényes Nyíl apjának a fehérekhez való hozzáállása is. Ami egyrészről teljesen érthető volt, de más részről….
Így bármennyire is tetszett a történet alakulása, meg a páros is kedvelehtő volt, de vannak ennél sokkal jobb indiános történetek is. Ez egyszer bőven elég volt. Köszönöm.


Isabelle
4.0/5

A ​műfajában közepes. Ami érdekes volt igazán benne, hogy kicsit bepillanthattunk azoknak a pionir nőknek a sorsába, akik áldozatul estek az indiánok és a telepesek közötti esztelen háborúba… Prostituálták őket és adták vették, mint a cukrot… Ha a történet melletti infokra is figyel az ember, egész durva képet állíthat össze az akkori időkről…


kis_timea
2.5/5

Egy ​felejthető könyv…..


Kiera
4.0/5

tetszett ​annak ellenére, hogy tényleg sok volt benne az utalás. és annak ellenére is, hogy egy abszurd történetről volt szó. amihez a legjobban hasonlít az egy argentin sorozat csak rövidebben.


Nagyon ​gyengus volt, persze volt benne 1-2 fénypont, melyek miatt végig olvastam…de a történet szála zavaros volt. Lehet azért mert van egy első része is a könyvnek (ezt sajnos nem tudom), de tele volt utalásokkal a könyv, melyek nem igazán voltak kifejtve és ez zavart. Voltak benne történelmi leírások de kb. olyan szinten, mintha bevágtak volna 10 sort egy törikönyvből. Lehet a fordítás volt rossz, de töredékesnek éreztem a regényt, nem volt meg az a fő vonulat, ami végig lendített volna az olvasáson. Talán csak a makacsságom miatt olvastam végig…:D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók