Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


meseanyu
5.0/5

Janikovszky ​zsenialitása mellett azért kiemelném Réber László rajzait is. A kedvencem, amikor festés van, és a festő segéd a háttérben vedeli a sört. Kész. :-)


konyvolvaso
4.5/5

Ez ​most egy kicsit nehezen olvasható volt amiatt, hogy a képeket vette körül a szöveg és 1-1 szó külön sorban volt.A rajzok jól illusztrálták a szöveget de itt is jobb lett volna ha egy kicsit átláthatóbb a könyv struktúrája. Valósztinű, hogy a gyerekeknek külön jó ha minél több a rajz és minél kevesebb a szöveg. Jó kis családi történet a hétköznapokról, ünnepekről és a családtagokról.


Lahara
4.0/5

Azt ​hittem, hogy már az összes ilyet olvastam, és mindig találok olyat, amit még eddig nem. Ezek nekem gyerekkoromban kimaradtak, egy kivételével, amit előadtunk “Ki mit tud?”-ra, de én gyerekként nem is szerettem Réber László rajzait, és csak felnőttként értettem meg, mennyire zseniálisak az egyszerűségük ellenére is.
Gyereknyelven beszél, mégsem nézi oktobának a gyerekeket. Humoros és szórakoztató, igazságokat közöl viccesen.


Nicoleee
4.5/5

Nagyon ​sokat mosolyogtam ennek a könyvnek az olvasása közben. Gyakorlatilag végig vigyorogtam. Tetszett a picit érettebb, szarkasztikusabb humor. Szokás szerint csodásak voltak a versek, picit furcsállottam, hogy most a szöveg úgymond el volt rejtve a képekben. Janikovszky-hoz hűen aranyos, szellemes, jópofa. Szuper volt!


viidori
5.0/5

Nálunk ​az úgy van, hogy a nyugdíjasoknak és a diákoknak semmire sincs idejük.
*
Már megint kicsit ideges voltam, meg kicsit szomorú is, és még a lábam is fájdogált. A fejemet meg majdnem bevertem edzésen, és akkor az is fájt volna, de nem vertem be. Emiatt nem tudtam mit kezdeni magammal, hát gondoltam olvasok valamit, mert anyukám azt szokta mondani, hogy “fiam, ha nem tudsz mit kezdeni magaddal akkor fogj egy könyvet és olvass vagy ha nagyon ráérsz akkor mosogass el!”. Annyira nagyon még sosem értem rá, viszont fogtam ezt a könyvet, és most kevésbé vagyok ideges, a tányérokat meg amúgy sem zavarja ha koszosak kicsit.


clarisssa
5.0/5

Már ​megint történt velem valami, miközben ezt a könyvet olvastam.
Már megint jól szórakoztam, kuncogtam, mosolyogtam, meghatódtam, búbánatot feledtem, kedvenc részeket jelöltem be és olvastam fel hangosan.
Már megint meggyőződtem arról, hogy Janikovszky Éva páratlan és zseniális. Sőt, arról is, hogy még a hörcsögöt is szereti, mert „nem elemes, nem is hálózati, és mégis gurul.” :)
És természetesen már megint feltették a cseresznyét a tejszínhabos csokitortám tetejére Réber László fantasztikus rajzai.


Gelso
5.0/5

Kacagtató ​minitörténetek egy alsós, a kisfiamtól talán egy-két évvel idősebb, kb. 3-4. osztályos kisfiúról, csuda szellemes rajzok kíséretében.
Egyhuzamban kétszer olvastam el, másodszorra a kedvesebb részeimet: pl. az influenzás, bizonyítványos, farsangi tombolás, vízcsapos vagy éppen a libegős sztorikat, de másodszorra inkább a rajzokra fordultam oda, és rötyögtem sokat…
Tündérien eleven és életrevaló kissrác ő, szerettem volna megsimogatni, amikor együtt tanult Attilával a nagy semmiért, vagy amikor a ferdefejű hörcsögöt kapta karácsonyra, de leginkább, amikor elment bevásárolni suli helyett, vagy amikor a GáborÁront kántálta az iskola padlásán, de leginkább átölelni a végén… A rajzokat tekintve Boriról, a nagytesóról, hosszú hajáról, és hosszú sáljairól készültek tetszettek leginkább…

Mivel ez a könyv amúgy is várólistámon volt, ezzel kezdtem meg a nevezésem teljesítését a Janikovszky Éva Forever!! kihíváshoz. (1)
______________________________________
Ismét elolvastam, mert a kisfiam tévedésből ezt hozta el a sulikönyvtárból – ha már itthon volt, felolvastam neki(k) – a kicsit még persze nem érdekelte, neki az anya-duruzsolás a fontos, de a nagy jókat kuncogott, tetszett neki, meg is értem… :-)


Nyctea
5.0/5

Nagyon ​tetszett. Már megint. Ilyen a világ egy kisiskolás szemén keresztül… A gyermeki logika pedig nagyon mulattató tud lenni, sokszor hangosan felnevettem rajta. Kedvencem a hörcsögös, az anyák napi és a szobafestéses történet volt. :D A humoros köntös pedig ebben a könyvben is nagy igazságokat és szívfacsaróan megható pillanatokat rejt…


KingucK
5.0/5

Ez ​nagyon aranyos volt. :)


SzVera
5.0/5

Nagyon ​szeretem Janikovszky Évát, nemcsak azért mert visszatér a gyermekkorom, hanem mert bebizonyítja, hogy az élet derűs. Felüdített, megmosolyogtatott.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

27.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók