Ajax-loader

Eve ​Dallasszal, a New York-i rendőrség hadnagyával a Wilfred B. Icove Plasztikai és Kozmetikai Sebészeti Központban találkozunk ismét. Véresre vertek egy népszerű videosztárt – ő pedig közben megölte a támadóját. A kihallgatást követően Dallas és Peabody meggyőződnek róla, hogy jogos önvédelemből cselekedett, ám mielőtt elhagynák az épületet, egy újabb eset hullik az ölükbe.

Dr. Wilfred B. Icove-ot holtan találják az irodájában. Ugyanúgy végeztek vele, mint az előző áldozattal: egyetlen szúrást kapott a szívébe. A helyszín vizsgálatából kiderül, hogy a professzort meggyilkolták. Dallas bérgyilkosra gyanakszik. A biztonsági rendszer felvételein egy káprázatosan gyönyörű nő lép be higgadtan a kapun, majd távozik: ő találkozott utoljára az orvossal.

A „dr. Tökéletesként” ismert, jámbor Icove a családjának és a munkájának szentelte az életét. A rendőrségi nyilvántartásban nem szerepelt. Dallas túlságosan is tisztának találja az előéletét. Tudja, valamit rejtegetett, és biztosra veszi, a fia, aki egyben az utódja is, tudja, hogy mit. Majd – akárcsak az apját –, az ifjabb dr. Icove-ot is meggyilkolják… Egy ugyanolyan, halálosan pontos szúrással.

Ki lehet az a titokzatos nő, és milyen kapcsolatban áll a jóságos orvosokkal? Eve a férje, Roarke segítségével követi legsötétebb ösztöneit, amelyek egyre inkább az Icove-ok múltja felé terelik. Rádöbben, hogy ezek az emberek mindenáron a tökéletességet akarták megteremteni – a természet törvényeit feszegették, a tudomány határmezsgyéjére tévedtek, embertelenül viselkedtek, és elveszítették a játszmát.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók