Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Renkou
5.0/5

A ​legjobb könyv a sorozatból.
Nagy nehezen megszereztem antikváriumból, aztán elmentem egy barátnőmhöz, aki rögtön lecsapott rá és vissza se kaptam tőle. Aztán évek múlva, mostanra megint meg tudtam venni.
Már legalább tízszer olvastam és még ennyi biztosan kinéz belőle.
2014.
Másodszor olvastam a saját példányomat, sokadszor magát a kiadást, de csak most tűntek fel a nyomdahibák és a fordítási bakik (némelyiken jót mosolyogtam) és az, hogy hiányzik egy lap.
Mindezektől függetlenül egy nagyon jól megírt történet, amiben könnyen elvesztem és meglepődtem, hogy nem a mocsárban vagyok, mikor itt-ott kénytelen voltam felnézni belőle.
Larissa az egyik kedvenc női karakterem.


Shanara
5.0/5

A ​fantasy iránti rajongásom ezzel a könyvvel kezdődött. Több, mint 10 éve olvastam, de még mindig az egyik kedvencem.


Noro
4.5/5

Azért ​kedvelem A holtak táncát, mert a sorozat többi részénél sokkal kiegyensúlyozottabb. Míg a legtöbb Ravenloft regényben mindenki meghal, megőrül, vagy meggonoszul (általában anélkül, hogy valamit is elérne), ez a könyv azt mutatja be, hogy ebben a világban a győzelem is tragikus, illetve hogy az igazi gonosz nem feltétlenül a hős elpusztítására törekszik. Hanem valami rosszabbra.
Mint az közismert, minden Ravenloft birtoknak sajátos stílusa van, amely egy többé-kevésbé körülhatárolható “horror témára” épül. Souragne szigetének témája a haiti vudu. Ez (persze a zombikat leszámítva) nem igazán klasszikus fantasy-elem, talán ennek is köszönhető, hogy a könyvben feltűnően kevés D&D-sablon jelenik meg.


13 ​éves koromban olvastam először. Nagy kedvenc ez a könyv. Már 16 éves vagyok és 2 hónaponta mindig elolvasom. Egyszerűen magával ragadott ez a mű. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Izgalmas és érdekes egy könyv. Ha egyszer valaki elkezdi olvasni akkor letenni nem fogja tudni e könyvet.


Kitsune_szan
5.0/5

Nagyszeru ​konyv, szuper sztori, csak furcsa mod happy enddel vegzodott… :)


eleinor
5.0/5

Óriási ​kedvenc. Régen olvastam legalább kétszer, de biztosan van benne még pár olvasás. Remek hangulat, szinte úgy érzi az ember, mintha mindig éjszaka vagy szürkület lenne. Akkoriban még tudtak könyvborítókat tervezni :)


Thorpapa
5.0/5

szerintem ​nagyon jó kis könyv:)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

11.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók