Ajax-loader

Thomas ​Schmidt 1969-ben született, és jelenleg egy nemzetközileg elismert gazdasági cég személyzetfejlesztési részlegének vezetője Frankfurt am Mainban. Ezt megelőzően 9 évig volt személyügyi- és szervezetfejlesztési referens az Allianz Csoportnál. Jelenlegi munkája mellett szabadúszóként tréner, coach és tanácsadó is. Tréningjeit kommunikáció, konfliktuskezelés és vezetés témakörében vezeti. továbbá munkájának súlypontját képezik az olyan területek is, mint a vezetői munkaerő-fejlesztés, a potenciál-analízis, a coaching, és nem utolsó sorban a csapatépítés is. A stuttgarti Moreno Intézetben “Train-the-Trainer” (azaz trénereknek szóló) tréninget kínál ehhez a könyvhöz. A szerző okleveles pszichológus, valamint továbbképzéseken vett részt kommunikációs tanácsadás (Schulz von Thun), békítés (Thomann), coaching (OPP Oxford), pszichodráma vezetés és szervezetfejlesztés (Moreno Intézet) témakörökben is.
1996 óta vezet konfliktusmenedzsment tréningeket, és az ehhez a könyvhöz szükséges tapasztalatait több mint száz megtartott tréning alapján értékelte ki a saját praxisából származó legfontosabb témákat, leghatékonyabb módszereket és legértékesebb instrukciókat a munkatársaknak és vezetőknek szóló “tréning-útitervekben” találhatjuk meg.

Két tréningkoncepció és módszertani gyűjtemény egyetlen kötetben

Ez a könyv máris két teljes tréningkoncepciót kínál Önnek konfliktuskezelési tréningek vezetéséhez – legyen szó munkatársi vagy vezetői tréningekről. Az ütemtervek a konfliktusmenedzsment jelenleg legfejlettebb szintjéhez kapcsolódó gyakorlatokat és tartalmi összefoglalókat mutatják be. A könyvben az író kiegészítésképpen egy jól felszerelt “módszertani bőrönddel” is ellát minket utunkon. A tréner az építőköveket saját szavaival, számtalan ábrával és eszközzel tarkítva részletgazdagon írja le nekünk, így a módszerek egy az egyben átültethetők saját praxisunkba.

Ön tapasztalt tréner, aki módszertani tárházát kívánja gazdagítani? Vagy trénerként eddig főként más témákkal foglalkozott, de szeretne tréningjeibe konfliktuskezeléssel kapcsolatos elemeket is belecsempészni? Válogasson a több mint 80 tréninggyakorlat módszertani- és elméleti leírásból, melyek alapjait Jacob L. Moreno, Friedrich Glasl, Friedmann Sultz von Thun, Chistoph Thomann, Fritz Riemann, Fisher, Ury & Patton, Kenneth W. Thomas, Ruth Cohn, Fritz Perls, Carl Rogers, Steve de Shazer, Eric Berne és Marshall B. Rosenberg munkái képezik.

Figyelmében ajánljuk ezt a könyvet minden olyan (konfliktusmenedzsment) trénernek és szervezetfejlesztőnek, akik részletes és gyakorlatban kipróbált koncepciókat és azok megvalósításait keresik, illetve akik saját módszertani repertoárjukat kívánják bővíteni.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók

  • Nem szerepel egyetlen kollekcióban sem.