Ajax-loader

Jeffery ​Deaver: A kámforrá vált ember
Egy titokzatos illuzionista végzetes mutatványokkal adja fel a leckét a New York-i rendőröknek, akik a legendás kriminológushoz, Lincoln Rhyme-hoz, illetve partneréhez, Amelia Sachshez fordulnak segítségért. Ahogy emelkedik az áldozatok száma, úgy válik egyre kuszábbá a történet, és az átváltozóművészként is mesteri elkövető újabb és újabb szemfényvesztéssel vezeti üldözőit az orruknál fogva.

James Patterson: Suzanne naplója Nicholasnak
Katie Wilkinson közel egy éve ismeri élete nagy szerelmét, Matthew Harrisont, a legcsodálatosabb férfit, akivel valaha találkozott, amikor szerelme váratlanul véget vet a kapcsolatuknak. Matt magyarázatképpen mindössze egy naplót juttat el a nőnek. Ahogy Katie belemerül a feljegyzésekbe, mindinkább magával ragadja a megható történet, és egyre nagyobb megértést tanúsít régi szerelme iránt.

Robert Harris: Pompei
I. sz. 79-ben megsérül a Római Birodalom egyik büszkesége, az Augusta vízvezeték, és Marcus Attilius mérnökre komoly nyomás nehezedik, hogy minél előbb visszaállítsa a vízszolgáltatást a környékbeli településeken. Attilius kideríti, hogy a hibát a Vezúv oldalában kell keresni, de hamarosan rádöbben, hogy olyan erők állnak a háttérben, amelyek fölött még a birodalomnak sincs hatalma.

Linda Nichols: Meghallgatott fohász
Mary Bridget Washburn egy napon úgy dönt hogy szakít múltjával, és Bridie néven új életet kezd addigi otthonától távol. A helyi templomban járva észrevesz egy tinédzserkorú leányzót, aki Istenhez fohászkodik segítségért. Nemsokára kiderül, hogy a lány a megözvegyült Macpherson tiszteletes egyik gyermeke. Amikor Bridie elvállalja, hogy felügyel a lelkész három gyermekére, mindannyiuk élete gyökeresen megváltozik.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

9.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók

  • Nem szerepel egyetlen kollekcióban sem.