Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


tgorsy
4.0/5

Mint ​a szivacs, úgy nyeli magába az alkoholt ez a könyv. Ha kocsma szagom van: bocs.


Ez ​a mostani Scudder-sztori még a szokottnál is lassabban csordogál. Igazándiból, szinte semmi nem történik benne. Mármint persze van benne gyilkosság, rablás, zsarolás, ivászat, de mindez olyan semmilyen módon elővezetve, hogy tulképp bármi mást is jelenthetnének a szavak és a mondatok.
Ha ez a legmegrázóbb darabja a sorozatnak, akkor most csalódtam benne.
Kénytelen vagyok valami ingergazdagabb könyvet előszedni.


piccola
5.0/5

Ebben ​a könyvben annyi a pia, hogy már az olvasása is megárt.


borga
4.0/5

Lassan ​cammogó detektívtörténet, sok pohárral, bourbonös kávéval, menet közben átalakuló barátokkal. A történet főként az utolsó néhány tíz oldalon vett lendületet, de ott sorjáztak ám szép számmal a fordulatok. Szeretem azt is, amikor egy sztoriban benne van a tíz évvel későbbi visszanézés is.
De most aki már olvasott több Scudder-történetet, reális, hogy leállt az ivással?


voltam
4.0/5

Ez ​a könyv egy kiváló new yorki kocsmakalauz.:-) Kár, hogy azóta már semmi sem olyan. Nem ott van, nem az van, nem úgy van.
Scudder egy derék alkoholista, aki keresztülissza magát New York kocsmavilágán. Közben pedig nyomoz. Nem is nagyon értem, hogy ennyi pia mellett hogyan képes racionálisan gondolkodni. Barátai (?), cimborái megbízásából nyomoz, nincs tekintettel semmire, bár az igazságot sajátosan osztja. Végül nagyjából mindenki azt kapja, amit érdemel. Leszámítva néhány ártatlan áldozatot, aki rosszkor volt, rossz helyen. A bejárt út törvényessége, ami a (scudderi) igazsághoz vezet… Nos az erősen kétséges.
Egy komor, jól megkomponált krimivel ajándékozta meg ismét a mester az olvasót. A végére felpörögtek az események és néhány váratlan, éppen ezért nem kiszámítható fordulat tette teljessé a történetet.


Memécske
5.0/5

Először ​döcögősen indult, el sem tudtam képzelni mi lesz ebből a sok kocsmázó pasiból. Aztán lett egy nagyon szép kis kerek történet, aminek minden mozzanata érthető és követhető, és már majdnem ki is találtam ki az elkövető :D


PAStheLoD
4.0/5

Hangulat, ​gyakorló nihilistáknak. Kifejezetten tetszett. Egyszerű, mint az emberek a maguk végtelen sokféleségükkel.


Ha ​azt mondjuk, hogy a Gyűrűk urának van vagy 3 potenciális végpontja, mielőtt tényleg vége lenne, akkor ez a könyv vagy 3-szor elkezdődik, mielőtt tényleg elkezdődne. És ez így bizony sok, még akkor is, ha a végére minden szál elvarródik és minden darabka a helyére kerül. Amint azonban beindul a történet, ez a rész is tipikus Scudder, ami jó. Csak még több piával lett lelocsolva, mint régen.


fiszi
4.5/5

Komor, ​hangulatos és izgalmas, mint mindig. A párbeszédek roppant élethűek, a jelenetek életszerűek. Nem élnék ott, de olvasva nagyon érdekes. És örülök, hogy nem piálok…


Bal1nt
5.0/5

Az ​eddigi kedvenc Blocktól. Two in one.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók